ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

August 20, 2019

Tα παιδαγωγικά τμήματα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του…

Read More

ΘΕΡΙΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΗΛΙΟΥ

August 17, 2019

Το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας…

Read More

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΚΠΑ

August 16, 2019

Το Πρόγραμμα ετήσιας εξειδίκευσης ειδικής αγωγής του Εθνικου Καποδιστριακού Πανεπιστημίου…

Read More

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΜΕ

August 16, 2019

Με ένα καινοτόμο, εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δύο κατευθύνσεων, το Κέντρο Επιμόρφωσης…

Read More

ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοίνωσε την έναρξη προγραμμάτων για την υποστήριξη στην αγορά εργασίας νέων ανέργων πτυχιούχων.

5o ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ AGILE SUMMIT GREECE

Το AGILE SUMMIT GREECE ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του πέμπτου συνεδρίου με τίτλο “Build great teams that can change the world”. Το επιμορφωτικό συνέδριο θα λάβει χώρα το διήμερο από τις 19 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ STARTS UP

Το OK!Thess προσκαλεί startups που θέλουν να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους προσπάθεια σε επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετέχουν στο Demo Day, που διοργανώνεται στις 12 Σεπτεμβρίου 2019.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ

Η Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικής & Γυναικολογίας Β.Δ. Ελλάδος και η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν το Συνέδριο με τίτλο «Εξελίξεις & Προοπτικές στην Μαιευτική – Γυναικολογία».

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΜΑΚ

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα διεξάγει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR – DPO)».

11ο ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Στα πλαίσια της προσπάθειας για παροχή περαιτέρω εξειδίκευσης των εκπαιδευτικών, ειδικών θεραπευτών και επαγγελματιών υγείας, οι οποίοι απασχολούνται στην ειδική αγωγή, η Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, αποφάσισε τη διεξαγωγή των επιμορφωτικών σεμιναρίων.

WORDCAMP IN THESSALONIKI

Σε συνέχεια του επιτυχημένου WordCamp Athens 2019, το οποίο διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής με παρουσία διακεκριμένων ομιλητών, θα διεξαχθεί το αντίστοιχο στη συμπρωτεύουσα.

3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Το τρίτο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα το χρονικό διάστημα από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (EKETA) και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) συνδιοργανώνουν το ένατο Διεθνές Συνέδριο για την Έρευνα στις Μεταφορές.