Επιμορφωτική Ημερίδα
Επιμόρφωση

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας “Κώστας Στεφανής”, με τη συνεταιριζόμενη με αυτό HYGIEIA Scientific Research and Educational Cluster και τη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής “Τζένη Καρέζη” (Παράρτημα Αρεταίειου Νοσοκομείου) του ΕΚΠΑ, διοργανώνουν από κοινού διαδραστικό σεμινάριο επιμόρφωσης με επίκεντρο συζήτησης την ανακουφιστική φροντίδα.

Το σεμινάριο αποτελεί το εφαλτήριο για την ίδρυση των πρότυπων και καινοτόμων μονάδων ανακουφιστικής φροντίδας, όπου αρωγοί της προσπάθειας είναι το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και το Υπουργείο Υγείας.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα πραγματοποιηθεί βιωματικό δρώμενο με τίτλο «κατάθεση ψυχής» με τη διακεκριμένη ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου και τη συμμετοχή ασθενών που έχουν τύχει ανακουφιστικής φροντίδας από τη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας και την καθηγήτρια κα Μυστακίδου, δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα σε ασθενείς που χρήζουν ανακουφιστικής φροντίδας. Στο τέλος της ημερίδας θα είναι δυνατή η συζήτηση με τη δυνατότητα για ερωτήσεις από το κοινό.

Αναλυτικότερα: ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ​  ​

Leave a Reply