ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

March 25, 2020

Τα πανεπιστημιακά ιδρύματα διοργανώνουν μαθήματα εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης, προκειμένου να…

Read More

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

March 25, 2020

H σπουδαιότητα των επαγγελματικών δεξιοτήτων θα εορταστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο…

Read More

ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

March 22, 2020

Το γραφείο διασύνδεσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ανακοινώνει την προκήρυξη θέσεων…

Read More

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ”

March 21, 2020

Το θέμα του φετινού  διαγωνισμού είναι  το ζήτημα των ανισοτήτων που…

Read More

ΣΥΝΟΔΟ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στη Σύνοδο των Πρυτάνεων που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο αρμόδιος Υφυπουργός, Βασίλης Διγαλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Απόστολος Δημητρόπουλος και ο Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Περικλής Μήτκας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων της πολιτείας κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19, και την αναστολή λειτουργίας από την Τετάρτη 11/03/2020 των Πανεπιστημίων της χώρας, το ΕΚΠΑ

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΑΠΘ 2020

Για 8η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2020», με την οποία το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο επιδιώκει την άμεση διασύνδεση των φοιτητών και αποφοίτων του με την αγορά εργασίας.
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από την Τρίτη 26 Μαΐου έως και την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 και ώρες 9:30 π.μ.-17:30, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Mία μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε μια πρώτη εικόνα από τα γερμανικά πανεπιστήμια και στη συνέχεια, με τη βοήθεια των εκπροσώπων τους, να βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα γερμανόφωνων/αγγλόφωνων σπουδών καθώς και για εντατικά μαθήματα εκμάθησης γλώσσας και να ενημερωθείτε για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

PROJECT FUTURE – TΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

Το Project Future είναι το πρωτοποριακό πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, που αξιοποιεί την τεχνογνωσία του ReGeneration Academy και γεφυρώνει το κενό ανάμεσα σε εκπαίδευση & αγορά εργασίας.

TΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!

Με τη σφραγίδα πλέον του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (European Space Agency –ESA), το ΑΠΘ γίνεται το πρώτο ελληνικό Πανεπιστήμιο που θα αναπτύξει τον δικό του νανοδορυφόρο σε τροχιά 400 χιλιομέτρων πάνω από τη γη στο πλαίσιο του προγράμματος «Fly your Satellite!»

ΘΕΣΕΙΣ NΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικούς διαγωνισμούς, βάσει τίτλων και εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων προσλήψεων από τους οποίους το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο μπορεί να προσλάβει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως « γλωσσομαθείς νομικούς »

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ (ESM)

Το Τμήμα Οικονομικών και Ανάλυσης Αγοράς του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) αναζητεί υποψήφιους που σπουδάζουν σε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό επίπεδο – καθώς και μεταδιδακτορικούς υποψηφίους – για να συμμετάσχουν στην ομάδα ως εκπαιδευόμενοι.

EΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Το υπουργείο Παιδείας δια της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & Δια Βίου Μάθησης καλεί νέους ηλικίας 14-20 ετών να συμμετάσχουν στον Eθνικό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2020 προκειμένου να συγκροτηθεί η ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στον 32° Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Νέους Επιστήμονες, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας.

© Development and Design by Netcampaigns, All rights reserved.

Scroll Up