ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΕΠΑ.Λ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

Οκτώβριος 29, 2019

Δημοσιεύτηκε η κοινή Υπουργική Απόφαση πρόσληψης Ψυχολόγων & Εναλλακτικής Ενισχυτικής…

Read More

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Οκτώβριος 16, 2019

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι ολοκληρώθηκαν οι…

Read More

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οκτώβριος 13, 2019

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη ανακοίνωσε την προκήρυξη του πρώτου Λογοτεχνικού…

Read More

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οκτώβριος 11, 2019

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εισάγει προς συζήτηση και ψήφιση…

Read More

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων προέβη σε δήλωση όσον αφορά τη στελέχωση των σχολικών μονάδων, καθώς και τη μείωση των αποσπάσεων των εκπαιδευτικών σε φορείς.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Το Generation Next είναι ένα νέο πρωτοποριακό ψηφιακό πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Ίδρυμα Vodafone.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Το Tech Talent School συνεχίζει το πρόγραμμα Train the Trainers, που σχεδιάστηκε ειδικά για εκπαιδευτικούς, με στόχο την μετεκπαίδευσή τους και την εισαγωγή νέων τεχνολογικών μεθόδων στη διδασκαλία, ώστε να γίνει το σχολείο πιο καινοτόμο και δημιουργικό.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διάφοροι φορείς, ανάμεσα τους Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, καθώς και μέλη εκπαιδευτικής κοινότητας διοργανώνουν Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων κοινοποιούνται τα στατιστικά προτιμήσεων, επιτυχόντων και υποψηφίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ανά κατηγορία επιλογής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ «FRONTIERS / ERASMUS+»

Στο κεντρικό κτίριο του ΕΚΠΑ θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συνάντηση εργασίας της κοινοπραξίας του προγράμματος Erasmus+ “FRONTIERS / Bringing Nobel Prize Science to Schools”.

AUTH DAY CAMP LIFE SKILLS

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ διοργανώνει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά παιδικό πρόγραμμα εκμάθησης δεξιοτήτων ζωής.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ναρτήθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι να δώσουν προκαταρκτικές εξετάσεις στα σώματα ασφαλείας. Οι υποψήφιοι της Γενικής Σειράς και των Ειδικών Κατηγοριών, έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν με τη χρήση του οκταψήφιου κωδικού του αριθμού των εξετάσεων και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου εκτιμάται πως θ’ ανακοινωθούν οι βάσεις για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, από το υπουργείο Παιδείας.