παιδαγωγικά συνέδρια
Δευτεροβάθμια

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΩΝΑΣΗ

Μετά από δύο χρονιές επιτυχημένης υλοποίησης του Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργίας Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Αφηγηματικού Παιχνιδιού «Το μάθημα… παιχνίδι!», το ΕΚΟΜΕ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην πρώτη δια ζώσης, ανοιχτή εκδήλωση προβολής του διαγωνισμού.

Σε συνεργασία με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, το ΕΚΟΜΕ διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Παίζω – Ανακαλύπτω – Δημιουργώ» στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022, στη διάρκεια του οποίου θα διοργανωθεί συνάντηση των βραβευμένων ομάδων από τις δύο πρώτες χρονιές του διαγωνισμού και θα εκτεθούν οι βραβευμένες μαθητικές δημιουργίες.

Το Σάββατο 17/12 και την Κυριακή 18/12 μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το εκπαιδευτικό παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα βραβευμένα παιχνίδια που θα εκτίθενται στους χώρους της Στέγης, στο κτήριο της οδού Γαλαξία 2-117 45, Νέος Κόσμος. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 12:00 μέχρι τις 17:00 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://form.jotform.com/223333268982361 για να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παράλληλα, το ΕΚΟΜΕ και η Στέγη συνδιοργανώνουν σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων που σχετίζονται άμεσα με τον 3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Επιτραπέζιου και Ψηφιακού Παιχνιδιού του ΕΚΟΜΕ «Το μάθημα…παιχνίδι!». Ειδικότερα, τα εργαστήρια θα εστιάσουν στην ενημέρωση για τις θετικές συνέπειες της παιχνιδοποίησης στην εκπαιδευτική διαδικασία και στην καλύτερη προετοιμασία όσων εκπαιδευτικών ομάδων σχεδιάζουν να λάβουν μέρος στον 3ο Διαγωνισμό.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα των σεμιναρίων στην ιστοσελίδα του ΕΚΟΜΕ (link: https://www.ekome.media/el/%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7/triimeroekdiloseonpaizoanakalyptodimiourgoekomestegitouidrymatosonasi/).

Για δηλώσεις συμμετοχής στα σεμινάρια, οι ενδιαφερόμενοι/ες, παρακαλούμε στείλτε email στη διεύθυνση gamescontest@ekome.media με τα στοιχεία σας (όνομα, επίθετο, ιδιότητα) και τον τίτλο ή τίτλους των σεμιναρίων που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Leave a Reply