ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΚΥ/ΕΚΟ

Νοέμβριος 9, 2019

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής…

Read More

98 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νοέμβριος 1, 2019

Το γραφείο διασύνδεσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ανακοινώνει την προκήρυξη 98…

Read More

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ SYLFF

Οκτώβριος 10, 2019

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκηρύσσει στο πλαίσιο του…

Read More

43 YΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οκτώβριος 1, 2019

Το γραφείο διασύνδεσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ανακοινώνει την προκήρυξη 43…

Read More

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε τη χορήγηση δεκατεσσάρων υποτροφιών ως εξής: Μία υποτροφία από τα έσοδα της Δωρεάς Οικογένειας Α.Αργυριάδη εις μνήμην Πρύτανη Άλκη Αργυριάδη

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος χορηγεί δύο (2) υποτροφίες (με την κάθε υποτροφία να αντιστοιχεί σε 50% μείωση των διδάκτρων) σε μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Βιοασφάλειας (ενδεικτικά μπορεί να αφορά σε επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, όπως: Ιατροί, Τεχνολόγοι Ιατρικών Εργαστηρίων, Βιοχημικοί κλπ) για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.): «Βιοικονομία: Βιοτεχνολογία και Δίκαιο» (MScinBioeconomy: BiotechnologyandLaw).

4 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΈΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ανακοίνωσε την προκήρυξη 4 ανταποδοτικών υποτροφιών στα πλαίσια της πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη πρωτοποριακής τεχνολογικής πλατφόρμας συσκευών χορήγησης φαρμάκων για συνδυαστική χρήση με εξειδικευμένα φάρμακα (AccuFlow)».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ COSMOTE

Η COSMOTE στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών 2019, για 18η χρονιά, προσφέρει 36 Υποτροφίες σε παιδιά με κοινωνικές & οικονομικές ανάγκες.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ»

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ανακοινώνει την προκήρυξη δύο υποτροφιών με σκοπό την παρακολούθηση προγράμματος δεύτερου κύκλου σπουδών. Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ, Master).

HORIZON 2020, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Στα πλαίσια του έργου ITN 642768-ModCompShock / HORIZON 2020, το Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών (ΙΥΜ-ΙΤΕ) αναζητεί 2 επιστήμονες αρχικού σταδίου, ο οποίοι θα λάβουν την υποτροφία Marie-Sklodowska-Curie, ώστε ν’ απασχοληθούν πάνω στην έρευνα σχετικά με τα εφαρμοσμένα μαθηματικά.

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Το Κολέγιο James Cook στην Αυστραλία προσφέρει υποτροφίες για σπουδές σε φοιτητές του εξωτερικού σε διάφορα αντικείμενα εξειδίκευσης. Ειδικότερα, οι υποτροφίες αφορούν τους τομείς των νομικών και πολιτικών επιστημών, των οικονομικών, του τουρισμού και της λογιστικής.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΑ

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου ανακοίνωσε την παροχή υποτροφιών ύψους €1.100.000 για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές, αλλά και διδακτορικές σπουδές σε αντικείμενα εξειδίκευσης σχετικά με τους υδρογονάνθρακες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ DUO-THAILAND 2020

Το πρόγραμμα υποτροφιών DUO-Thailand 2020 είναι ανοιχτό για αιτήσεις μέχρι τις 04 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποτροφιών, χρηματοδοτείται από το Γραφείο της Επιτροπής για την Ανώτατη Εκπαίδευση (OHEC) και από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϋλάνδης,