ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΑ

August 17, 2019

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου ανακοίνωσε την…

Read More

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ DUO-THAILAND 2020

August 14, 2019

Το πρόγραμμα υποτροφιών DUO-Thailand 2020 είναι ανοιχτό για αιτήσεις μέχρι…

Read More

1 ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

August 9, 2019

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Πλαίσιο…

Read More

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ & ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

August 8, 2019

Η επιτροπή ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών διαμέσου του ειδικού λογαριασμού…

Read More

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης χορηγεί σε φοιτητές πρώτου και δεύτερου κύκλου σπουδών, αλλά και για εκπόνηση διδακτορικής έρευνας έχει υποτροφίες.

ΕΝΤΕΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το γραφείο διασύνδεσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ανακοινώνει την προκήρυξη 11 υποτροφιών στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για: 2 θέσεις Επιστήμες Μηχανικών
2 θέσεις Επιστημών Πληροφορικής

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ PHD EUROPEAN TRAINING NETWORK

Στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Έργου της Δράσης Marie Skłodowska Curie European Training Network ανακοινώνεται η διαθεσιμότητα δεκαπέντε υποτροφιών για διδακτορική έρευνα στα αντικείμενα της Μικροβιολογικής/της Χημικής / της Βιοχημικής Μηχανικής, της Μηχανικής Διεργασιών, των Βιοσυστημάτων και της Μηχανικής Τροφίμων, των Περιβαλλοντικών Επιστημών και των Οικονομικών.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Η Πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα γνωστοποίησε πως υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης διαμέσου υποτροφιών για ξένους υπηκόους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν περαιτέρω σπουδές στην Ελβετία, για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

1 ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΦ

Στα πλαίσια του μεταδιδακτορικού προγράμματος «Max Weber Programme (MWP)» από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) προκηρύσσει μια (1) θέση υποτροφίας.

ΕΞΗΝΤΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το γραφείο διασύνδεσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ανακοινώνει την προκήρυξη 60 υποτροφιών στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ & ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στο Πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «ENIRISST – Ευφυής Ερευνητική Υποδομή στη Ναυτιλία, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Μεταφορές και Logistics

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΥ – ΕΚΟ

Από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, ανακοινώνεται η μη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η τροποποίηση για την έγκριση της ένταξης στο πρόγραμμα υποτροφιών ΙΚΥ-ΕΚΟ των ευπαθών ομάδων.

32ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Θ.Υ.Ε.Σ.Π.Α.

Το πρόγραμμα Θ.Υ.Ε.Σ.Π.Α. (Θερινές Υποτροφίες Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Αθηνών), συμπληρώνει 32 έτη λειτουργίας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε επιτυχώς το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.