πανεπιστημιακά νέα
Δευτεροβάθμια

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ EUNICE EUROPEAN UNIVERSITY

Μία εξαιρετική ευκαιρία παρακολούθησης θερινού σχολείου με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη προσφέρεται στους υποψήφιους διδάκτορες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της συμμετοχής* του ιδρύματος στην Συμμαχία EUNICE Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Πιο συγκεκριμένα, υποψήφιοι διδάκτορες σε πεδία διαφορετικά από αυτό της επιστήμης των υπολογιστών, προσκαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή για το θερινό σχολείο με θέμα “Applied and Interdisciplinary Artificial Intelligence” (Εφαρμοσμένη και Διεπιστημονική Τεχνητή Νοημοσύνη), που διοργανώνεται από το Poznan University of Technology στο Πόζναν της Πολωνίας, από 4 – 8 Σεπτεμβρίου.

Το θερινό σχολείο στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν οι υποψήφιοι διδάκτορες όλων των πανεπιστημίων της κοινοπραξίας EUNICE, συμπεριλαμβανομένου του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, σκοπό έχει την απομυθοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης και την παρουσίαση του τρόπου που μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα η οποία διεξάγεται στα πεδία των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, των βιοεπιστημών και των τεχνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Σημειώνεται ότι τα έξοδα διαμονής των συμμετεχόντων σε ξενοδοχείο, τα coffee breaks και το μεσημεριανό γεύμα καλύπτονται από το Polish National Agency for Academic Exchange (NAWA), ενώ τα έξοδα ταξιδίου πρέπει να καλυφθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ και εδώ.

Email επικοινωνίας: ai-summer-school@cs.put.poznan.pl

Η δυνατότητα αυτή που δίνεται στους υποψήφιους διδάκτορες έρχεται να προστεθεί στην ευκαιρία παρακολούθησης κοινών μαθημάτων με τα δέκα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια της κοινοπραξίας, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Για την παρακολούθηση αυτών των μαθημάτων, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο.

* Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη συμμετοχή του ΠΑ.ΠΕΛ. στο EUNICE

Leave a Reply