μαθητική ενημέρωση
Δευτεροβάθμια

1.000 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Σήμερα γιορτάζουμε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του οργανισμού τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά την προώθηση του οικονομικού αλφαβητισμού και με μεγάλο ενθουσιασμό μοιραζόμαστε μαζί σας ότι οι συμμετοχές των μαθητών και μαθητριών από τα Λύκεια της χώρας στη φετινή Οικονομική Ολυμπιάδα ήδη ξεπέρασαν τις 1.000! 

Νωρίς το μεσημέρι, η οργανωτική ομάδα του διαγωνισμού ενημερώθηκε για τη συμπλήρωση 1.000 τεστ από μαθητές και μαθήτριες που έλαβαν μέρος στον πρώτο σχολικό γύρο της Οικονομικής Ολυμπιάδας, η διεξαγωγή του οποίου ξεκίνησε τη Δευτέρα, 8 Φεβρουρίου και βρίσκεται σε εξέλιξη έως και σήμερα Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου.

Την ενθουσιώδη συμμετοχή των μαθητών, από 170 σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, δεν σταμάτησαν οι περιορισμοί των κλειστών, για υγειονομικούς λόγους, σχολείων και ο διαγωνισμός διεξάγεται ομαλά με την ομάδα μας να δέχεται ιδιαίτερα ενθουσιώδη μηνύματα και φωτογραφίες των Ελλήνων και Ελληνίδων μαθητών που συμμετείχαν ως τώρα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσες και όσους διαγωνίζονται ακόμη, ενώ είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες τόσο στους καθηγητές συντονιστές που αγκάλιασαν την πρώτη διοργάνωση του διαγωνισμού, όσο και τους μαθητές και τις μαθήτριες που αποφάσισαν να λάβουν μέρος και να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους στα οικονομικά. 

Στο Masterclass του Φεβρουαρίου 
Συζητάμε για την οικονομική εκπαίδευση στην Ελλάδα

Μερικές θέσεις ακόμη είναι διαθέσιμες στο Zoom, για να παρακολουθήσετε το Masterclass του Φεβρουαρίου, με θέμα την “Οικονομική εκπαίδευση στην Ελλάδα σήμερα και πώς να την ενισχύσουμε” που διοργανώνει το ΚΕΦίΜ την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στις 19:00 το απόγευμα, διαδικτυακά. 

Περισσότερα για το Masterclass του μήνα μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Leave a Reply