Σεμινάριο υπολογιστικής
Τριτοβάθμια

ΣΥΜΜΑΧΙΑ EPICUR: ΈΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΑΠΘ στη Συμμαχία για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο EPICUR, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη πιλοτικών μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο 2020-2021, που απευθύνονται στους φοιτητές των οκτώ πανεπιστημίων της Συμμαχίας EPICUR. Οι φοιτητές του ΑΠΘ έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μαθήματα που προσφέρονται από τα υπόλοιπα Πανεπιστήμια της Συμμαχίας.
Tα προσφερόμενα μαθήματα αφορούν στις θεματικές ενότητες, οι οποίες αποτελούν και τους βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησης του EPICUR.:

  1. Language and Culture και
  2. Liberal Arts and Sciences


 Επισημαίνεται ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων γίνεται μέσα από το καινοτόμο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο αναπτύχθηκε από το ΑΠΘ σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καρλσρούης (KIT), στο πλαίσιο του EPICUR. Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται με χρήση του ιδρυματικού σας λογαριασμού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας EPICUR Virtual Campus Learning Platform. Αιτήσεις υποβάλλονται από τις 12 ως τις 19 Φεβρουαρίου 2021.
Αναλυτικά, οι κατάλογοι των προσφερόμενων μαθημάτων βρίσκονται αναρτημένοι στην ίδια ηλεκτρονική πλατφόρμα και στον ακόλουθο σύνδεσμο οι οδηγίες υποβολής αίτησης.
 

Leave a Reply