Ψηφιακές δεξιότητες
Επιμόρφωση

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΄΄EKOME WEBINAR΄΄ 

Πρόσκληση στο 8ο διαδικτυακό σεμινάριο από τη σειρά EKOME MIL Webinars θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου (16.00 EET) με θέμα «Children and Digital Media: Forms & Attitudes». Με το τελευταίο διαδικτυακό σεμινάριο του Β΄Κύκλου με θεματική «Raising MIL Skills in the Mediterranean: Partnerships & Projects» 2021-2022, το ΕΚΟΜΕ ολοκληρώνει τα επιτυχημένα webinars σχετικά με την Παιδεία στα Μέσα και την Πληροφορία, μια κοινή πρωτοβουλία με την Europe Sub-Chapter Mediterranean Group της UNESCO MIL Alliance.

Στόχος της πολύ ενδιαφέρουσας θεματικής είναι να προσεγγίσουμε και να κατανοήσουμε καλύτερα τις συνήθειες και τις προτιμήσεις της νέας ψηφιακής γενιάς Gen Z– ονόματι «ψηφιακοί ιθαγενείς» – και να εξερευνήσουμε τις νέες τάσεις στο παιδικό περιεχόμενο.

Καλωσορίζουμε τη Sherri Hope Culver, Vice-Chair της International Steering Committee της UNESCO MIL Alliance και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Temple (ΗΠΑ), η οποία θα μοιραστεί μαζί μας μια παγκόσμια προοπτική των συνηθειών των νέων στα Μέσα Επικοινωνίας. Η Sherri θα συνοδεύεται από την καθηγήτρια Betty Tsakarestou, Διευθύντρια του Εργαστηρίου ADandPRLAB στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Ελλάδα), την Ivana Jakobović Alpeza, Επικεφαλή του Sedmi Continent στο Kids Meet Art (Κροατία) και την Ειρήνη Ανδριοπούλου, συν-Γενική Γραμματέα της International Steering Committee της UNECO MIL Alliance και Επικεφαλή του Τμήματος Έρευνας, Μελετών και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο ΕΚΟΜΕ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο του ZOOM θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά μέσω του EKOME Facebook, @ekomemedia.

Εγγραφείτε εδώ: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_Rl_e01sgQ5yNlQE4HHkUHA   και ετοιμάστε τις ερωτήσεις σας!

Leave a Reply