Πολιτικές Επιστήμες
Επιμόρφωση

3D ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΦΩΤΡΕΑΛΙΣΜΟΣ & ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ 3DSMAX

Το Κέντρο Επιμόρφωσης & Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλωσορίζει στα εκπαιδευτικά προγράμματα:
«3D Σχεδίαση,  φωτορεαλισμός & κίνηση με 3dSmax.» οι καταρτιζόμενοι θα εξοικειωθούν με το χώρο και τις έννοιες του animation, θα εκπαιδευτούν σχετικά με το πρόγραμμα 3ds-Max και να ενημερωθούν για τις ρεαλιστικές ηλεκτρονικές μακέτες και πώς επιτυγχάνονται. Δήλωσε τώρα συμμετοχή: http://learning.uth.gr/?p=4658

«2D – 3D ΣχεδίασημεAutoCAD» οι καταρτιζόμενοι θα εμβαθύνουν στο πρόγραμμα AutoCAD 2D & 3D θα εξοικειωθούν στην χρήση του προγράμματος AutoCAD, τόσο για σχεδίαση σε δύο διαστάσεις, όσο και για  την κατασκευή τρισδιάστατων κατασκευών. Θα αποκτήσουν γνώση κι εμπειρία μέσα από σύνθετες ασκήσεις που ξεπερνούν τα απλά παραδείγματα της βασικής θεωρίας.

Θα εξοικειωθούν με το φωτορεαλισμό, τα υλικά και τη σκίαση κατασκευών. Θα διδαχθούν αφενός την απαραίτητη ύλη που θα χρειαστεί ένας σχεδιαστής έναντι των αυξημένων απαιτήσεων της αγοράς κι αφετέρου θα αποκτήσουν την πεποίθηση ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και να εργαστούν χωρίς ενδοιασμό σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον.

«Δημιουργία Ιστοσελίδων – Joomla». Σκοπός του προγράμματος είναι η επιμόρφωση σχετικά με τις απαιτήσεις στον χώρο του διαδικτύου, να ενημερωθούν για τη δομή των ιστοσελίδων και τις βασικές γλώσσες δημιουργίας τους, να παρακολουθήσουν εισαγωγή στη χρήση του εργαλείου Joomla για τη συγγραφή δυναμικών ιστοσελίδων και βασικές ρυθμίσεις. Θα γίνει εισαγωγή και στο WordPress, να εκπαιδευτούν στη συγγραφή ιστοσελίδων με τρόπο ώστε ο χρήστης να μάθει τη διαδικασία αναβάθμισης σελίδων, διερεύνησης – επίλυσης προβλημάτων κι επίσης να μπορεί να υλοποιήσει οποιεσδήποτε απαιτήσεις, χωρίςνα τις έχει διδαχθεί .

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ &ΤΕΙ) της ημεδαπής κι αλλοδαπής, απόφοιτους IEK, απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Leave a Reply