Ψηφιακές δεξιότητες
Επιμόρφωση

15ος ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ REGENERATION ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ

Ο 15ος Γενικός Κύκλος αποτελεί την ναυαρχίδα του ReGeneration. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες πτυχιούχους, με ή χωρίς αναπηρία, από οποιοδήποτε ακαδημαϊκό υπόβαθρο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε καίριες ήπιες και ψηφιακές δεξιότητες που θα αναβαθμίσουν το επαγγελματικό τους προφίλ προετοιμάζοντας τους/τις finalists για να διεκδικήσουν δυναμικά την επόμενη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Από το 2019, ο Γενικός Κύκλος του ReGeneration, με σύμβουλο προσβασιμότητας την ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”, είναι προσβάσιμος σε άτομα, με ή χωρίς αναπηρίες, προσφέροντας ισότιμες ευκαιρίες σε όλους και όλες για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.


Mε την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι finalists θα διεκδικήσουν οργανικές θέσεις αμειβόμενης απασχόλησης σε μια απο τις 1600 συνεργαζόμενες εταιρείες του δικτύου του ReGeneration, από πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις μέχρι μικρομεσαίες εταιρείες και startups. Δες όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες εδώ.

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη σημαντικών προσωπικών δεξιοτήτων,την ενίσχυση διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και την γενικότερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, οι finalists θα κληθούν να συμμετάσχουν σε εθελοντικά προγράμματα ενισχύοντας την δράση  επιλεγμένων ΜΚΟ οι οποίες συνεργάζονται με το ReGeneration. Oι ώρες κοινωνικής προσφοράς που θα συμπληρώσουν οι συμμετέχοντες θα συνεισφέρουν επίσης στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου επαγγελματικό προφίλ για κάθε υποψήφιο/α.

Γιατί το ReGeneration είναι το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και απασχόλησης στην Ελλάδα που θα σου δώσει την ευκαιρία, μέσα από όλα τα στάδιά του, να αναπτυχθείς τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά! 

Συμμετέχοντας στον 15ο Γενικό Κύκλο, και αφού περάσεις με επιτυχία όλα τα στάδια της διαδικασίας αξιολόγησης*, θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις ένα 4-day virtual soft & business skills training (1 Νοεμβρίου 2022 – 4 Νοεμβρίου 2022 | 10.00 – 17.00). Πιο συγκεκριμένα, η εντατική εκπαίδευση περιλαμβάνει ομιλίες, panels και workshops από καταξιωμένα στελέχη και εισηγητές πάνω σε εξαιρετικά χρήσιμες θεματικές όπως CV & LinkedIn Building, Business Acumen, Career Management, Personal Branding, Job-Interview Tips, etc. Σκοπός του 4-day training είναι να βοηθήσει τους/ις συμμετέχοντες/χουσες να αναπτύξουν ικανότητες, δεξιότητες και γνώσεις με στόχο την ομαλή σύνδεση τους με το κοινωνικό περιβάλλον αλλά και την δυναμική ένταξη τους στην αγορά εργασίας. 

Κατά τη διάρκεια της σύγχρονης εκπαίδευσης, θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε mentoring sessions από ανώτερα και ανώτατα στελέχη της αγοράς, σε συνεργασία με το Job-Pairs, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος τομέων ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασύγχρονη εκπαίδευση σε συνεργασία με το LinkedIn Learning, με ένα “Soft Skills Learning Path”, ειδικά σχεδιασμένο από το ReGeneration, σε πυλώνες όπως Growth Mindset, Project Management, Creativity, Presentation Skills & Pitching your idea, Self-Awareness & AQ και Adaptability. Παράλληλα, θα έχεις πρόσβαση σε περισσότερα από 9.500 μαθήματα μέσω της πλατφόρμας του LinkedIn Learning που θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το προφίλ σου.

Tέλος, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά έμπειρους επαγγελματίες, να σου λύσουν απορίες και να σε προετοιμασουν καλύτερα για την επαγγελματική σου ζωή, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα mentoring, σε συνεργασία με το Job-Pairs.

Περισσότερες πληροφορίες για το Job-Pairs μπορείς να βρεις εδώ.

*Ακόμα και αν δεν ολοκληρωθούν με επιτυχία όλα τα στάδια αξιολόγησης, τα πλεονεκτήματα του ReGeneration δεν σταματούν! Με την ολοκλήρωση κάθε σταδίου και ανεξαρτήτου αποτελέσματος, οι υποψήφιοι λαμβάνουν εξατομικευμένο feedback report σχετικά με την επίδοσή τους και τα σημεία προς βελτίωση.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στους/στις finalist κατα την έναρξη του προγράμματος.

Leave a Reply