Πρακτική άσκηση
Επιμόρφωση

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ – START AT UPSTREAM

Το χάσμα των δεξιοτήτων ανάμεσα στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση και την αγορά εργασίας, ειδικά στον τομέα των νέων τεχνολογιών στη χώρα μας, φιλοδοξεί να γεφυρώσει το Start at Upstream, το πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης για μηχανικούς λογισμικού της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας τεχνολογίας.

Το Start at Upstream αποτελεί γέφυρα που συνδέει απευθείας το πανεπιστήμιο με την αγορά εργασίας, δίνοντας σε νέα παιδιά που ψάχνουν την πρώτη τους δουλειά στην πληροφορική τις γνώσεις και δεξιότητες που είναι αυτή τη στιγμή σε ζήτηση και είναι σχετικές με το αντικείμενο της εταιρείας, το mobile marketing automation. Το ελληνικό τεχνολογικό οικοσύστημα μεγαλώνει και χρειάζεται καταρτισμένο δυναμικό για να ευδοκιμήσει, ανταγωνιζόμενο, ίσως άνισα, σε μια διεθνή πλέον αγορά εργασίας όπου ο καθένας μπορεί να δουλέψει από οπουδήποτε, ενώ ο προγραμματισμός και η πληροφορική καταγράφουν υψηλή ζήτηση.

Οι αιτήσεις για το δεύτερο κύκλο του Start at Upstream, του προγράμματος 12μηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης για δέκα μηχανικούς λογισμικού που σχεδίασε η ελληνική εταιρεία τεχνολογίας, κλείνουν σε δυο εβδομάδες, με προθεσμία υποβολής την 17η Οκτωβρίου. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μήνες εντατικής εκπαίδευσης σε θεματικές προγραμματισμού, που συνήθως απουσιάζουν από τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, ενώ στη συνέχεια οι απόφοιτοι εντάσσονται στις ομάδες μηχανικών του κέντρου έρευνας και ανάπτυξης της Upstream στην Αθήνα, συμβάλλοντας έμπρακτα στην υλοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο www.startatupstream.com.

Leave a Reply