Οικονομικές Επιστήμες
Τριτοβάθμια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ WORLD OF DIFFERENCE

Το Ίδρυμα Vodafone ανακοίνωσε την έναρξη του νέου κύκλου του προγράμματος World of Difference, με στόχο την ενίσχυση της νεανικής απασχόλησης και του έργου των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών της χώρας. Για ακόμη μία χρονιά, το πρόγραμμα δίνει σε δέκα νέους την ευκαιρία να εργαστούν για έξι μήνες στον ΜΚΟ επιλογής τους, ενώ το Ίδρυμα Vodafone καλύπτει τον μισθό και τις εργοδοτικές εισφορές τους.

Είσαι νέος 18-35 ετών, αγαπάς την τεχνολογία και έχεις όνειρο να αλλάξεις τον κόσμο, προσφέροντας στην κοινωνία; Λάβε μέρος στο πρόγραμμα World of Difference και ετοιμάσου να το κάνεις πραγματικότητα!

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις; Το πρώτο που χρειάζεσαι, είναι η επιθυμία να γίνεις μέλος μιας ομάδας που θέλει ένα καλύτερο αύριο για τον κόσμο μας. Να θέλεις δηλαδή να εργαστείς σε έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό. Κατόπιν, χρειάζεται να διαθέτεις γνώσεις τεχνολογίας ή εμπειρία σε τεχνολογικό περιβάλλον, ψηφιακά εργαλεία και μέσα. Με άλλα λόγια να αγαπάς την τεχνολογία και να βρεις τον τρόπο να την αξιοποιήσεις για το κοινό καλό.

Το έργο που θα αναλάβεις μπορεί να είναι η δημιουργία μιας mobile εφαρμογής ή μιας οnline πλατφόρμας, η ανάπτυξη ενός website ή social media καναλιών και ψηφιακών εργαλείων…οι δυνατότητες της τεχνολογίας είναι απεριόριστες!

Όποιο έργο κι αν επιλέξεις να αναλάβεις, θα έχεις δίπλα σου την ομάδα του HIGGS, του 1ου Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα, που προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία, για να επιτύχουν τον στόχο τους.

Βρες τον Οργανισμό για τον οποίο θέλεις να εργαστείς, σχεδιάστε μαζί το έργο που μπορείς να αναλάβεις και σκέψου πώς μπορείς να αξιοποιήσεις την τεχνολογία με τον καλύτερο τρόπο ή πώς μπορείς, με τις δικές σου γνώσεις, να συμβάλλεις στο έργο ενός τεχνολογικού ΜΚΟ.

Διεκδίκησε το όνειρό σου! Γίνε κι εσύ ένας από τους 10 νέους που θα εργαστούν στον Οργανισμό που επιθυμούν και το Ίδρυμα Vodafone θα καλύψει τον μισθό τους.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τα μεσάνυχτα της 20ης Οκτωβρίου 2021.

Leave a Reply