Σεμινάρια διοίκησης
Εκπαιδευτικά Νέα Επιμόρφωση

ΤΟ ΠΡΩΤΟ PODCAST ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Επιμορφωτικές ημερίδες με θεματολογία τη σχέση οικονομικής ελευθερίας με την ένταξη στην ΕΕ, και την ποιότητα της νομοθέτησης στην Ελλάδα,  και οι δύο από τις οποίες συνοδεύονται από αντίστοιχες νέες μελέτες.

Η παρουσίαση της έρευνας και η ακόλουθη συζήτηση που διοργανώνει το European Liberal Forum (ELF), με τίτλο «Ένταξη στην ΕΕ και οικονομική ελευθερία: Προωθούν οι μεταρρυθμίσεις και οι πολιτικές της ΕΕ την οικονομική ελευθερία; θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020, από τις 19:00 έως τις 20:40.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω Zoom.

 Περισσότερα για την εκδήλωση και τους ομιλητές θα βρείτε εδώ

Η παρουσίαση σχετικά με το Δείκτη της Ποιότητας Νομοθέτησης 2019, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 12:00, με προσκεκλημένους ομιλητές τον Γεώργιο Γεωργαντά, Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο και Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, τον Γιώργο Καμίνη, Βουλευτή Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, και την Έφη Στεφοπούλου, Επιστημονική Συνεργάτιδα του ΚΕΦίΜ. Τον Δείκτη του 2019 θα παρουσιάσει ο Κωνσταντίνος Σαραβάκος, Συντονιστής Ερευνητικών Προγραμμάτων του ΚΕΦίΜ.

 Πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΚΕΦίΜ. 

Leave a Reply