Επιμορφωτική Ημερίδα
Επιμόρφωση

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 20:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS, σε συνεργασία με τις σχολές ΔΕΛΤΑ παρουσιάζουν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης με τίτλο: “Covered in Brilliance: Bestseller Book Covers Remake”, ένα δημιουργικό και πρωτοποριακό project με θέμα την επανασχεδίαση εξωφύλλων κορυφαίων σε πωλήσεις βιβλίων.

Οι σπουδαστές Γραφιστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ καλούνται να παρουσιάσουν τη δική τους εικαστική προσέγγιση στο σχεδιασμό εξωφύλλων κορυφαίων σε πωλήσεις βιβλίων. Με σημείο αναφοράς τον τίτλο και το περιεχόμενο των βιβλίων, δημιουργούν εκ νέου τις δικές τους εικαστικές προτάσεις, δημιουργώντας έτσι ένα εναλλακτικό «ψηφιδωτό» από έργα.

Διάρκεια Έκθεσης: 23 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2023 (2 εβδομάδες)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link εκδήλωσηςhttps://t.ly/sk0WU

Λίγα λόγια για την έκθεση

Για την επιμέλεια των εξωφύλλων αξιοποιήθηκαν ποικίλες τεχνικές όπως, σχέδια στο χέρι, φωτογραφίες, κολλάζ, γραμμικά αρχεία, ενδιαφέρουσες γραμματοσειρές, έξυπνη στοίχιση, χρώματα, σχέδια, υφές.

Στην έκθεση παρουσιάζονται remakes εξωφύλλων 13 Bestseller Βιβλίων των εκδοτικών οίκων: ΔΙΑΠΛΑΣΗ, ΔΙΟΠΤΡΑ, ΔΩΜΑ, ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ, ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΑΤΑΚΗΣ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ, GUTENBERG, KEY BOOKS.

Leave a Reply