Επιστήμες Ψυχολογίας
Επιμόρφωση

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Πρόσκληση συμμετοχής στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που οργανώνει το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με τίτλο «Νέες Προοπτικές και Σύγχρονες  Προκλήσεις στα Επαγγέλματα του Αθλητισμού».

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί δια ζώσης από τις 31 Μαρτίου 2023 έως τις 2 Απριλίου 2023», στη Σπάρτη και απευθύνεται στην Παγκόσμια Ακαδημαϊκή Κοινότητα, σε φορείς του αθλητισμού και της αναψυχής, σε επαγγελματίες στον χώρο του αθλητισμού, σε εκπαιδευτικούς, καθώς και σε υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές. Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν.

Στις παράλληλες συνεδρίες, κάθε παρουσιαστής δίνει προφορική παρουσίαση διάρκειας 12 λεπτών το πολύ με επιπλέον 5 λεπτά για ερωτήσεις και συζήτηση.

Ο κύριος στόχος όλων των συνεδριών του συνεδρίου είναι να ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες από διάφορους τομείς να ανταλλάσσουν γνώσεις, να παρέχουν νέες ιδέες και να εμπνεύσουν το μέλλον της διαχείρισης του αθλητισμού και των επαγγελματικών προοπτικών του. Οι συνεδρίες προσφέρουν επίσης μια πλατφόρμα για τη δημιουργία διεπιστημονικών επαφών και συνεργασιών.

Παρακαλούμε πολύ να εξετάσετε προσεκτικά τις οδηγίες υποβολής για την επιτυχή μορφοποίηση και σύνταξη της περίληψής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, τις θεματικές ενότητες και τις οδηγίες για την υποβολή εργασιών μπορείτε να επισκεφτείτε το σύνδεσμο του Συνεδρίου.  https://contoda.uop.gr/

Σημαντική ημερομηνία:

Η προθεσμία υποβολής περιλήψεων (abstracts) παρατάθηκε έως 27 Φεβρουαρίου 2023.

Leave a Reply