Φιλοσοφικές Επιστήμες
Επιμόρφωση

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ| ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι διδάσκοντες των σεμιναρίων δημιουργικής γραφής, διόρθωσης και επιμέλειας κειμένων και εικονογράφησης παρουσιάζουν τις θεματικές ενότητες του νέου κύκλου σεμιναρίων Άνοιξης 2021 μέσω livestreaming από το κανάλι Youtube και τη σελίδα του ΙΑΝΟY στο Facebook.

Σας αποστέλλουμε Δελτίο Τύπου και συνοδευτικό υλικό για την παρουσίαση των σεμιναρίων της Αθήνας που θα μεταδοθεί, την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, στις 18:00 (Η παρουσίαση της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 2 Μαρτίου, στις 18:00).

Youtube Link: https://youtu.be/8b7AHo85g3A

Τα μαθήματα ξεκινούν από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου.

Η αλυσίδα πολιτισμού ΙΑΝΟS, δίνοντας τη μέγιστη σημασία στην προστασία της υγείας των συμμετεχόντων στα σεμινάριά της, καθώς και των διδασκόντων σε αυτά, όπως και το φθινόπωρο που μας πέρασε θα πραγματοποιήσει τα μαθήματα των διά ζώσης σεμιναρίων μέσω αντι-covid τμημάτων, όπου η διδασκαλία θα γίνεται με φυσικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας zoom, τις προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.

Αυτό σημαίνει ότι σε όλα τα Σεμινάρια της Άνοιξης μπορούν να συμμετάσχουν εκτός από τους κατοίκους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κάτοικοι από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Leave a Reply