Εκπαιδευτικά Νέα Επιμόρφωση

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

Η EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας σας κοινοποιεί το δωρεάν σεμινάριο που υλοποιείται σε συνεργασία με το American College of Thessaloniki “Η χρήση των digital & social media ως εργαλείο προώθησης στην εκπαίδευση & Εργαλεία της Ψηφιακής Τάξης” που σίγουρα ενδιαφέρει τους αναγνώστες σας!
 Περιληπτικά για το σεμινάριο
Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στις νέες τάσεις, στα προβλήματα και στους τρόπους που υπάρχουν για να εκμεταλλευόμαστε τις νέες ευκαιρίες μέσω της χρήσης των digital & social media στον εκπαιδευτικό τομέα. Θα παρουσιαστούν εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην ψηφιακή τάξη και θα αναλυθεί πώς μπορούμε να εντάξουμε θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία στα online μαθήματα.

Σε ποιους απευθύνεται;
Το σεμινάριο απευθύνεται σε:α) Ιδιοκτήτες ή στελέχη φροντιστηρίων και άλλων εκπαιδευτικών οργανισμών που ενδιαφέρονται για τη χρήση των Digital & Social Media για προωθητικούς ή και ενημερωτικούς σκοπούς.β) Εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες που ενδιαφέρονται να εντάξουν θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία της Ψηφιακής Τάξης στα online εξ ‘αποστάσεως μαθήματά τους.

Leave a Reply