Εφαρμοσμένες Τέχνες
Επιμόρφωση

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών και το 4ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών θα πραγματοποιηθούν από 28 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2020 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με συνδιοργανωτές το Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (HELGRAMED) και τη FESPA Hellas, με την υποστήριξη της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σκοπός του Συνεδρίου αποτελεί η επίτευξη ακαδημαϊκών και κοινωνικών συγκλίσεων και συνεργασιών στο διεπιστημονικό σημείο συνάντησης Τεχνών, Γραμμάτων, Πολιτισμού, Τεχνολογιών και Επιστημών. Στα θεματικά πεδία του Συνεδρίου συμπεριλαμβάνονται η Ιστορία, η Τυπογραφία, οι Σύγχρονες Τεχνολογίες Γραφικών Τεχνών, οι Εκτυπώσεις, τα Υλικά των Γραφικών Τεχνών και η Συσκευασία.

Για το Πρόγραμμα (δήλωση συμμετοχής και άλλες πληροφορίες) του 2 ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του 4 ου Θερινού Εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών μπορείτε να ενημερώνεστε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (www.graphicarts-ioannina.gr).

Leave a Reply