Θέσεις Ερευνητών
Επιμόρφωση

12ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του ΕΚΠΑ, με τη διπλή ιδιότητα του ως συντονιστή του δικτύου BSEC – Green Energy Network και του αποκλειστικού κόμβου για τον 7ο στόχο της πρωτοβουλίας United Nations Academic Impact, διοργανώνει το 12ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για την «Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή» και το 6ο Green Energy Investments Forum.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κωστής Παλαμάς» του ΕΚΠΑ, το χρονικό διάστημα από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2019.

Την πρώτη ημέρα διεξάγεται το 6ο “Green Energy Investments Forum”, υπό την προεδρεία του Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα του BSEC, με προσκεκλημένους ομιλητές.

Κατά τη διεξαγωγή της 2ης ημέρας του συνεδρίου θα παρουσιασθούν  επιστημονικές ανακοινώσεις από Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ισπανία, Κύπρο, Λουξεμβούργο, Μαρόκο, Νορβηγία και Σερβία.

Η τρίτη ημέρα είναι αφιερωμένη σε παρουσιάσεις προσκλήσεων του Ορίζοντα 2020, υλοποιούμενων έργων, συζητήσεις για συνεργασίες και υποβολή προτάσεων στα πλαίσια υφιστάμενων διεθνών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων (H2020, LIFE, Interreg κλπ).

Σχετικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τους όρους εγγραφής  διατίθενται στους παρακάτω συνδέσμους. Η γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική.

 http://www.promitheasnet.kepa.uoa.gr

 promitheasconference.wordpress.com/open-calls-deadlines/.

Leave a Reply