πανεπιστημιακά νέα
Επιμόρφωση

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ACTIONAID

Το Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τις «Ημέρες Καριέρας» και σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα διήμερο διασύνδεσης με την αγορά εργασίας.

Την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, σε περιμένουμε στο YouthHub μας, στην Πλ. Ναυαρίνου 7, σε μια δράση που στόχο έχει να υποστηρίξει και να προετοιμάσει τους νέους και τις νέες της πόλης στην αναζήτηση και εύρεση θέσεων εργασίας. Μέσα από εργαστήρια, προσομοιώσεις συνεντεύξεων και προγραμματισμό πραγματικών συνεντεύξεων προωθούμε την ενεργό συμμετοχή τους μέσω της απασχολησιμότητας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει:

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν δύο διαδραστικά εργαστήρια, με τη συμμετοχή έμπειρων επαγγελματιών διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, που θα αφορούν: α) την προετοιμασία πριν από μια συνέντευξη και β) τη διαχείριση χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν είναι :

13:00-15:00 | Εργαστήρι με τίτλο «Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού» με την Αλεξία Φουκίδου, Διευθύντρια Περιφερειακής Δράσης Skywalker.gr
15:00-17:00 | Εργαστήρι με τίτλο «Τεχνικές Διαχείρισης Χρόνου», με τον Δημήτριο Θεοχάρη, Recruiting Team Leader.
Ακολούθως, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι των εταιρειών ΑΒ Βασιλόπουλος, VIPA Hellas, AGRIS A.E., TOR Hotel Group, HR Partners και ISOMAT A.E. θα βρίσκονται στο YouthHub μας από τις 11:00 μ.μ. έως τις 15:00 μ.μ. με σκοπό να συνομιλήσουν μαζί σου, να σου δώσουν συμβουλές σταδιοδρομίας, αλλά και να κλείσουν μια πραγματική συνέντευξη μαζί σου.

Αν θέλεις να συμμετέχεις, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής στο YouthHub.

Leave a Reply