Πανεπιστήμιο Πατρών
Τριτοβάθμια

VIRTUAL OPEN DAY ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Η συντονιστική επιτροπή του Π.Μ.Σ. “Εφαρμοσμένη Οικονομική και Ανάλυση Δεδομένων” του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης του νέου κύκλου προγράμματος για τη σεζόν 2021-2022, την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, στις 17:30.

Σκοπός της εκδήλωσης αποτελεί η παρουσίαση της δομής του προγράμματος προσφέροντας την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να ενημερωθεί για τη λειτουργία, τα οφέλη, τα μαθήματα και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη φοίτηση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με απαραίτητη εγγραφή στην φόρμα συμμετοχής (https://bit.ly/3wvhh8t). Κεντρικοί ομιλητές είναι ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Κουνετάς και οι διδάσκοντες και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Π.Μ.Σ., κκ. Βενέτης Ιωάννης, Γούλας Ελευθέριος, Τζαγκαράκης Εμμανουήλ και Φίλης Γεώργιος.

Το Π.Μ.Σ. “Εφαρμοσμένη Οικονομική και Ανάλυση Δεδομένων” του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2015 και οδηγεί σε Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ). Πρόκειται για ένα μονοετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) που επικεντρώνεται στην εφαρμογή τεχνικών για την απόκτηση και ανάλυση πληροφοριών, για την υποστήριξη λήψης αποφάσεων, την επίλυση προβλημάτων και τη χάραξη πολιτικής σε οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα χρησιμοποιώντας την Οικονομική θεωρία. Το πρόγραμμα αναπτύσσει και ενισχύει τις βασικές δεξιότητες που οι εργοδότες αναζητούν από επαγγελματίες οικονομολόγους, ως απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Είναι σχεδιασμένο για σπουδαστές, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τις προκλήσεις και τις εφαρμογές της σύγχρονης οικονομικής επιστήμης σε καίρια και πρακτικά προβλήματα οργανισμών αξιοποιώντας νέα τεχνολογικά εργαλεία και μεθοδολογίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: pgecon@upatras.gr.

Leave a Reply