Πανεπιστημιακές υποτροφίες
Υποτροφίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΆΣΚΗΣΗΣ DEMO

Η DEMO S.A. με ηγετική θέση στην ελληνική βιομηχανία φαρμάκων και δυναμική παρουσία στη διεθνή αγορά, υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά τα προγράμματα Start Your Journey με στόχο να ενισχύσει νέους και νέες επιστήμονες στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Ο θεσμός Start Your Journey αναφέρεται σε προγράμματα Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης και προσκαλεί Τελειόφοιτους ή Πτυχιούχους Πανεπιστημίων των ακόλουθων ειδικοτήτων, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι επιστημονικές ειδικότητες που συμμετέχουν είναι από τα Tμήματα:

  • Χημείας
  • Βιολογίας
  • Φαρμακευτικής
  • Χημικών Μηχανικών
  • Μηχανολόγων Μηχανικών
  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
  • Ηλεκτρονικών Μηχανικών /  Μηχανικών Αυτοματισμού

Το πρόγραμμα Start Your Journey δίνει εφάπαξ χρηματική ενίσχυση σε 3 άτομα ανά ειδικότητα, ύψους 2000€, 1000€ και 500€, καθώς επίσης και 3 δυνατότητες έμμισθης Πρακτικής Άσκησης ανά ειδικότητα.

Συγκεκριμένα, όσοι επιλεγούν για την Πρακτική Άσκηση θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην οικογένεια της DEMO και να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη, μέσα από ένα πλάνο ανάπτυξης που θα επικεντρώνεται στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και την ενεργή τους συμμετοχή σε projects, χτίζοντας τα θεμέλια για μια επιτυχημένη μελλοντική σταδιοδρομία μαζί μας.

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις ένα συναρπαστικό ταξίδι;

Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα εδώ.


Προϋποθέσεις για τη συμμετοχή
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν βαθμό πτυχίου τουλάχιστον 7,5 και να είναι στην ηλικιακή ομάδα 18 μέχρι 29 ετών.
Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν και θα ενημερωθούν αντίστοιχα με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής (20 Σεπτεμβρίου 2021).
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ.

Leave a Reply