μαθητική ενημέρωση
Τριτοβάθμια

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEPSICO DARE TO DO MORE

Είσαι γεμάτος λαμπρές ιδέες; Θέλετε να ξεκινήσετε μια καριέρα που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας;

Στην PepsiCo γιορτάζουμε την περιέργεια, αγκαλιάζουμε την καινοτομία και δεν έχουμε αρκετούς δημιουργικούς στοχαστές. Ψάχνουμε λοιπόν εξαιρετικούς πτυχιούχους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της παγκόσμιας επιχείρησης και των εμβληματικών εμπορικών σημάτων.

Θέλουμε να βρούμε παθιασμένους ανθρώπους που τολμούν να κάνουν περισσότερα, να ονειρεύονται περισσότερα, να εξερευνούν περισσότερα, να δημιουργούν περισσότερα, να μάθουν περισσότερα, να είναι περισσότερα. Παίρνετε την ιδέα.

Και αν νομίζετε ότι ακούγεται σαν εσάς, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να το αποδείξετε. Στην πρόκληση του Dare To Do More της PepsiCo, σας προσκαλούμε να προχωρήσετε σε έναν πιθανό ρόλο στην πρωτοποριακή εταιρεία μας

Όλοι οι φιναλίστ θα πάρουν μια συνέντευξη για μια θέση στο περιζήτητο πρόγραμμα προσλήψεων. Φέτος προσφέρουμε μεταπτυχιακή θέση στην Ελλάδα για εφοδιαστική αλυσίδα.

Θα συναντήσετε επίσης τους ανώτερους διευθυντές, διευθυντές ομάδων και επιχειρηματικούς συνεργάτες μας – μια ευκαιρία δικτύωσης που δε θα βρείτε πουθενά αλλού.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το Dare to Do More Challenge θα μπορούσε να είναι η πύλη σας για έναν ρόλο που καθορίζει την καριέρα.

Απαιτήσεις:
Αυτή η πρόκληση είναι ιδανική για εσάς εάν:

• Είστε φοιτητής τελικού έτους, πρόσφατος πτυχιούχος ή επαγγελματίας με μηδενική έως τρία χρόνια εργασιακής εμπειρίας.
• Έχετε διαθεσιμότητα πλήρους απασχόλησης για να εγγραφείτε στο μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα το Σεπτέμβριο του 2021.
• Είστε καινοτόμοι, παθιασμένοι και δημιουργικοί.
• Σας αρέσει να αναζητάτε νέες ευκαιρίες και προκλήσεις.
• Έχετε την επιλογή για εργασία στην Ελλάδα.
• Μιλάτε άπταιστα ελληνικά και αγγλικά.

Περισσότερες Πληροφορίες: PEPSICO DARE TO DO MORE

Leave a Reply