Πρακτική άσκηση
Τριτοβάθμια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΙΑΡΧΟΥ

Οι Νέοι Άνθρωποι ως Ενεργοί Πολίτες του κόσμου έχουν τη δύναμη να πυροδοτούν θετικές κοινωνικές αλλαγές και να καθοδηγούν την κοινωνία στην πορεία της προς τη βιώσιμη ανάπτυξη. Πολλές από τις δωρεές του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) εστιάζουν στην ενδυνάμωση των Νέων Ανθρώπων, σε όλους τους τομείς -όποιοι κι εάν είναι, όπου κι εάν βρίσκονται- και στην ενίσχυση της φωνής τους.

Mετά από δύο χρόνια παύσης του προγράμματος εξαιτίας της COVID-19, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του ανανεωμένου και διευρυμένου προγράμματος Πρακτικής Άσκησης ΙΣΝ. Το ανανεωμένο πρόγραμμα ξεκινάει διεθνώς, με το άνοιγμα της διαδικασίας αιτήσεων, στις 15 Ιουλίου 2022, για να υποδεχτεί νέους ανθρώπους στην Αθήνα για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης τετράμηνης διάρκειας, δύο φορές τον χρόνο, από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο, και από τον Οκτώβριο μέχρι τον Φεβρουάριο.

H νέα διαδικασία αιτήσεων ξεκινάει στις 15 Ιουλίου 2022, και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 15 Αυγούστου 2022, για τη Φθινοπωρινή-Χειμερινή Περίοδο (3 Οκτωβρίου 2022 – 3 Φεβρουαρίου 2023).

Eάν θέλεις να είσαι μέλος

  • Ενός διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού που θεωρεί τους ανθρώπους που κάνουν πρακτική άσκηση αναπόσπαστο μέρος του
  • Μίας ευρείας ομάδας που εργάζεται με πάθος και επιμονή για να συμβάλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου

Δήλωσε συμμετοχή για τις παρακάτω θέσεις

Διαθέσιμες Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε συνολικά 49 αμειβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης:

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Επέλεξε τη θέση που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα και μελλοντικά σχέδιά σου. Αλλά ακόμη πιο σημαντικό, ετοιμάσου να γίνεις ενεργό μέρος, να παρακολουθήσεις, να μάθεις, να γνωρίσεις ανθρώπους, να συζητήσεις, να μοιραστείς ιδέες και να χτίσεις το μέλλον σου!

Αίτηση

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την φόρμα αίτησης πρακτικής άσκησης, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Αίτησης, μέχρι τις 15 Αυγούστου 2022, στις 10:00 ΑΜ ΕST.
Eάν είχες υποβάλει αίτηση στην παρελθόν και δεν είχες επιλεγεί, μπορείς και πάλι να δηλώσεις συμμετοχή.

Όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, καθώς και κάθε απαιτούμενη έκδοση άδειας εργασίας ή βίζας είναι ευθύνη του ασκούμενου.

Όλοι οι αιτούντες θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της αίτησής τους, έως την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Leave a Reply