Πανεπιστημιακές υποτροφίες
Τριτοβάθμια

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ BEYOND GREEN SKILLS

Το Beyond Green Skills by Schneider Electric επιστρέφει για 2η χρονιά και αναζητά 6 ταλαντούχους νέους για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρακτικής διάρκειας 10 μηνών επ’αμοιβή.

Θέλεις να κάνεις μια θέση δική σου;

Παρακολούθησε το workshop που σε ενδιαφέρει για να γνωρίσεις σύγχρονες περιβαλλοντικές τάσεις και να εμπνευστείς, υπόβαλε την καινοτόμο ιδέα σου σε μία από τις 4 θεματικές ενότητες του διαγωνισμού, ανάδειξε τον αντίκτυπο της και κέρδισε τη θέση πρακτικής της επιλογής σου.

Αν είσαι τελειόφοιτος ή νέος απόφοιτος Πολυτεχνικής ή Οικονομικής Σχολής, με λιγότερο από 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, το Beyond Green Skills είναι η ευκαιρία σου!

Το Beyond Green Skills είναι μια πρωτοβουλία της Schneider Electric, με Innovation Enabler την Mantis Business Innovation, για την ενδυνάμωση και τη στήριξη της νέας γενιάς και την ενίσχυση της καινοτομίας. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες.

Μία παγκόσμια εταιρία με έντονη τοπική παρουσία

Η Schneider Electric με περισσότερα από 45 χρόνια στην ελληνική αγορά, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που συνθέτουν λύσεις για τις αγορές της Ενέργειας και των Έργων Υποδομής, του Κτιρίου, της Κατοικίας, της Βιομηχανίας και των Data Centers.
Η ποιότητα, η προστασία του περιβάλλοντος και η ασφάλεια είναι βασικές προτεραιότητες της εταιρείας, στόχος της οποίας είναι να προάγει την καινοτομία σε κάθε επίπεδο, τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα, υλοποιώντας μαζί με τους πελάτες και τους συνεργάτες τα πιο απαιτητικά έργα.

Εξασφαλίζοντας ότι “Life Is On”, η Schneider Electric δίνει πάντα και παντού σε όλους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν πλήρως την ενέργεια και τους πόρους της, παρέχοντας ψηφιακές λύσεις ενέργειας και αυτοματισμού για αποδοτικότητα και βιωσιμότητα. Συνδυάζει κορυφαίες τεχνολογίες ενέργειας, συστήματα αυτοματισμού που λειτουργούν σε πραγματικό χρόνο λογισμικό και υπηρεσίες σε ολοκληρωμένες λύσεις για σπίτια, κτίρια, κέντρα δεδομένων, υποδομές και βιομηχανίες.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τις δράσεις βιωσιμότητας της Schneider Electric, μπορείτε να μπείτε εδώ: https://www.se.com/gr/el/about-us/sustainability/

Leave a Reply