Προοπτικές Καριέρας
Τριτοβάθμια

TΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ

Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο Ξενία Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων του Ινστιτούτου Κομφούκιος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η τελετή εγκαινίων αποτελεί επισφράγιση της προσπάθειας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος σε συνεργασία με το Central University of Finance and Economics, θα προσφέρει στις εγκαταστάσεις του Π.Θ. μαθήματα Κινεζικής Γλώσσας, θα υλοποιεί προγράμματα ανταλλαγών και επισκέψεων φοιτητών και καθηγητών και θα διοργανώνει δράσεις διαπολιτισμικής συνεργασίας. Θα συμμετέχει επίσης σε ένα δίκτυο με περισσότερα από 500 Ινστιτούτα Κομφούκιος σε όλο τον κόσμο και θα αναπτύξει ερευνητικές και εκπαιδευτικές συνεργασίες με πολλά από αυτά.

Το Ινστιτούτο, μέσα από τη συμμετοχή και τη διοργάνωση πολιτιστικών δράσεων όπως εκθέσεις, παραστάσεις, σεμινάρια, έκδοση εντύπων και διακίνηση οπτικοακουστικού υλικού, φιλοδοξεί να συμβάλει στην ανάπτυξη πολιτιστικών και οικονομικών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Κίνα, σχέσεις οι οποίες θα έχουν ένα σαφές αποτύπωμα στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Λόγω των περιορισμένων θέσεων, συνέπεια των εκτάκτων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://diavlos.grnet.gr/room/8808?eventid=10058

Leave a Reply