Πρακτική άσκηση
Εκπαιδευτικά Νέα Τριτοβάθμια

ROCHE MANAGEMENT TRAINEE PROGRAM 2020

Η Roche ανοίγει τις πόρτες της στους νέους για 5η συνεχή φορά δίνοντάς τους την ευκαιρία να εργαστούν σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και να βάλουν τα πρώτα θεμέλια στην καριέρα τους.

Μέσω του προγράμματος που διαρκεί 12 μήνες, οι Management Trainees που επιλέγονται αποκτούν σημαντική εμπειρία και εκπαίδευση σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον με πολλές ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Το ατομικό πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει εκπαίδευση και αρμοδιότητες σε διάφορους τομείς της εταιρείας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της κάθε θέσης. Στόχος μας είναι οι νέοι που έρχονται στην εταιρεία μας να συμβάλλουν σημαντικά από την πρώτη μέρα αναλαμβάνοντας τα δικά τους project και να χτίσουν την εμπειρία και τις ικανότητές τους πάνω σε πραγματικά business cases που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν σε βάθος τη φαρμακευτική αγορά.

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στην κοινότητα μέσω της συμμετοχής τους σε εθελοντικά προγράμματα που εντάσσονται στην Στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Roche.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία οι Management Trainees καθοδηγούνται από τον Μέντορά τους, ο οποίος θα αναλάβει να αναπτύξει τις δεξιότητες τους και να τους δώσει την ώθηση να ξεχωρίσουν και να εξελιχθούν στους μελλοντικούς ηγέτες της Roche Hellas.

Τα στάδια του προγράμματος

Get onboard!
 

Είσαι μέλος της οικογένειας της Roche Hellas. Στο στάδιο αυτό θα γνωρίσεις την εταιρεία και τους συναδέλφους σου ενώ θα ξεκινήσεις να μαθαίνεις περισσότερα για το κάθε τμήμα και τη συμβολή του. Ακόμη, θα έρθεις σε επαφή και με σημαντικούς συνεργάτες της εταιρείας, προκειμένου να εξοικειωθείς και να κατανοήσεις όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της Roche.

Build your expertise!
 

Στο στάδιο αυτό θα ενταχθείς δυναμικά στις δραστηριότητες της ομάδας σου και με την καθοδήγηση των συναδέλφων σου θα αποκτήσεις βαθιά γνώση του αντικειμένου σου. Σταδιακά, θα αποκτάς ανεξαρτησία, θα αναλάμβανεις περισσότερες πρωτοβουλίες και θα παίρνεις αποφάσεις. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, θα συμμετάσχεις σε workshop και task force που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις και να χτίσεις νέες δεξιότητες και γνώσεις.

Take action!
 

Ηρθε η ώρα να ξεχωρίσεις / διακριθείς και να αφήσεις το στίγμα σου! Στο στάδιο αυτό θα αναλάβεις ένα καίριο ρόλο σε ένα πρότζεκτ της εταιρείας και θα συνεισφέρεις από το Α εως το Ω. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη διαφορά και να προετοιμαστείς για το επόμενο βήμα σου μέσα στην εταιρεία.

Περισσότερες Πληροφορίες: ROCHE TRAINEE PROGRAM

Leave a Reply