Επιστημονικές Θαλάσσιες Έρευνες
Τριτοβάθμια

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ WALK AUTH INNOVATION ACCELERATOR

Είσαι φοιτητής/τρια ή ερευνητής/τρια του ΑΠΘ με καινοτόμο τρόπο σκέψης; Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα (είτε στα πλαίσια ομάδας είτε όχι); Θέλεις να τη δεις να εξελίσσεται σε μια επιτυχημένη επιχείρηση, με αντίκτυπο στην οικονομία και στην κοινωνία;

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Walk AUTh Innovation Accelerator, είναι για σένα!

Σε προσκαλούμε να δηλώσεις συμμετοχή στον 1ο Κύκλο του Προγράμματος Επιτάχυνσης, ο οποίος θα διαρκέσει από τις 26 Μαΐου έως και τις 19 Ιουλίου2023 σε αυτό το link έως την Κυριακή 21 Μαΐου στις 23:59.

Οι ομάδες/τα άτομα που θα επιλεχθούν να συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία:

● να ωριμάσουν την ιδέα τους σε σύντομο χρονικό διάστημα

● να διαμορφώσουν ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο

● να αναπτυχθούν ως νεοφυείς επιχειρήσεις σε μεγάλες παγκόσμιες αγορές

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Walk AUTh Innovation Accelerator, εμπνευσμένο από την περιπατητική σχολή του Αριστοτέλη, δημιουργήθηκε για να αναδείξει το οικοσύστημα καινοτομίας του ΑΠΘ και να υποστηρίξει φοιτητές, πτυχιούχους και ακαδημαϊκό προσωπικό, στη μεταφορά των ιδεών τους στην κοινωνία με επιχειρηματικούς όρους.

Δράσεις του Προγράμματος

● εκπαίδευση σε χρήσιμα μεθοδολογικά εργαλεία ανακάλυψης επιχειρηματικού μοντέλου και σε βασικές δεξιότητες σχετικές με τη σύγχρονη καινοτόμο επιχειρηματικότητα

● εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη από έμπειρους startup coaches

● δικτύωση με καταξιωμένους επαγγελματίες που προσφέρουν mentoring σε εξειδικευμένα θέματα

● ενημέρωση για πηγές χρηματοδότησης και πρόσβαση σε κεφάλαια κίνησης μέσα από το δίκτυο επενδυτών του Walk

Όμως το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης δεν είναι η μόνη δράση του Walk AUTh Innovation Accelerator για σένα. Μέσω του Talent Pool του Walk μπορείς να γνωρίσεις ή να συμμετάσχεις σε άλλες ομάδες ή να ενταχθείς σε αυτές, συμβάλλοντας με τις δικές σου ικανότητες και δεξιότητες. Δήλωσε συμμετοχή σε αυτό το link.

E-mail: walk@auth.gr

Tel: (+30) 2310 994066

Website: walk.auth.gr

Leave a Reply