μαθητική ενημέρωση
Τριτοβάθμια

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ “5KM UNIVERSITIES NIGHT RUN”

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετέχει στον νυχτερινό Πανεπιστημιακό Αγώνα Δρόμου 5km, στο πλαίσιο των Δρομικών εκδηλώσεων του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας 2024.

Στον αγώνα 5km Universities Night Run δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές που διαθέτουν ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο) ή κάρτα ISIC, η οποία θα ζητηθεί για επίδειξη κατά την παραλαβή του αριθμού τους (Bib Number).

Χωρίς ακαδημαϊκή ταυτότητα ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού ή/και του υλικού συμμετοχής.

  • Ο αγώνας 5km Universities Night Run θα ξεκινήσει στις 19.15.
  • Για την ολοκλήρωση του αγώνα 5km Universities Night Run έχει καθοριστεί χρονικό όριο 60 λεπτών, δηλαδή 1 ώρα.
  • Όλοι οι τερματισμοί θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 20:25′ συνυπολογίζοντας τη χρονική καθυστέρηση όλων των διαδοχικών εκκινήσεων.
  • Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν την υγεία των συμμετεχόντων και οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής καρδιολογικά προβλήματα. Επίσης, συνιστάται σε όλους τους συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να προβούν σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Οι διοργανωτές δεν θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις από κανένα αθλητή-αθλήτρια, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Ε.Κ.Π.Α. θα συμμετάσχουν ως «Ομάδα Ε.Κ.Π.Α.» με την επωνυμία The Owls. Το κόστος της συμμετοχής όσων δηλώσουν θα καλυφθεί από το Ε.Κ.Π.Α. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατεθούν ομαδικά στην Ο.Ε. του ΣΕΓΑΣ από το Ε.Κ.Π.Α.

Leave a Reply