Πρακτική άσκηση
Τριτοβάθμια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΆΣΚΗΣΗΣ

Αν είσαι τελειόφοιτος ή νέος απόφοιτος Πολυτεχνικής ή Οικονομικής Σχολής, με λιγότερο από 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, το Beyond Green Skills είναι η ευκαιρία σου! Διεκδίκησε τη θέση σου σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρακτικής διάρκειας 10 μηνών επ’ αμοιβή και κάνε τα πρώτα σου βήματα στην αγορά εργασίας. Το Beyond Green Skills είναι μια πρωτοβουλία της Schneider Electric σε συνεργασία με το GreenTech Challenge by ESU NTUA για την ενδυνάμωση και τη στήριξη της νέας γενιάς.

Η Schneider Electric ανοίγει 8 θέσεις και παρέχει ένα μεγάλο εύρος ευκαιριών μάθησης και εξέλιξης στους συμμετέχοντες του Beyond Green Skills, καλώντας τους να υποβάλουν την καινοτόμο ιδέα τους στις προκλήσεις της εταιρείας ως τις 15/07.

H Schneider Electric ενδυναμώνει τη νέα γενιά, διαμορφώνοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρακτικής διάρκειας 10 μηνών επ’ αμοιβή. Το Beyond Green Skills σου δίνει τη δυνατότητα να απασχοληθείς σε ένα συναρπαστικό αντικείμενο στις νέες τεχνολογίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να αναπτύξεις digital skills και να συμμετάσχεις σε πολλά ενδιαφέροντα και διαφορετικά projects.

Δες ποια είναι η θέση που σου ταιριάζει και διεκδίκησέ την υποβάλλοντας την καινοτόμο ιδέα σου!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Leave a Reply