Πρακτική άσκηση
Τριτοβάθμια

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΆΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, βάσει της παρ. 8 του άρθρου 21 του ν. 3959/2011 (Φ.Ε.Κ. 93/Α ́/20.04.2011), όπως ισχύει, μπορούν να απασχολούνται προς απόκτηση πρακτικής εμπειρίας στο νομικό ή οικονομικό τομέα του ελεύθερου ανταγωνισμού, για περίοδο που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους εννέα (9) μήνες, νέοι επιστήμονες, οι οποίοι επιλέγονται προς τούτο με απόφαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (απόφοιτοι) νέοι επιστήμονες να υποβάλλουν έως και την Δευτέρα 6/02/2023, στην ηλ/κή διεύθυνση protokolo@epant.gr, σχετική αίτηση (συνημμένο υπόδειγμα) , η οποία θα συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών.Ο προβλεπόμενος χρόνος έναρξης της πρακτικής άσκησης είναι τέλη Φεβρουαρίου. Μετά το πέρας της άσκησης στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, οι ασκούμενοι θα λάβουν βεβαίωση και συστατική επιστολή επιτυχούς ολοκλήρωση της άσκησης στην Επιτροπή.

  • Οικονομικής επιστήμης (με επιθυμητή ειδίκευση σε θέματα ανταγωνισμού, βιομηχανικής ιδιοκτησίας και οικονομετρίας)
  • Στατιστικής Επιστήμης
  • Πληροφορικής (data scientists – επιθυμητή εξειδίκευση στον χειρισμό και στηνανάλυση αλγορίθμων και τεχνικών μηχανικής μάθησης και γενικότερα τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης κατά προτίμηση βασισμένες σε οικονομικές και στατιστικές αρχές, αλλά και απόφοιτοι με δημιουργικό πνεύμα για ανάπτυξη δεξιοτήτων γραφιστικής και διαχείρισης συστημάτων Content Management Systems)
  • Νομικής Επιστήμης (με επιθυμητή ειδίκευση σε θέματα ενέργειας, περιβάλλοντος και ανταγωνισμού)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Επιτροπής Ανταγωνισμού (τηλ.: 210-88.09.224-301), ενώ για μια σύντομη γνωριμία με τους ανθρώπους πίσω από την Αρχή και το εργασιακό περιβάλλον μπορούν να μεταβούν στο σύνδεσμο του καναλιού της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο YouTube!

Σχετικό Βίντεο

Leave a Reply