Πανεπιστημιακές υποτροφίες
Τριτοβάθμια

14oς ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ REGENERATION

Ο 14ος Γενικός Κύκλος αποτελεί την ναυαρχίδα του ReGeneration από το 2014. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες πτυχιούχους, με ή χωρίς αναπηρία, από οποιοδήποτε ακαδημαϊκό υπόβαθρο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε καίριες ήπιες και ψηφιακές δεξιότητες που θα αναβαθμίσουν το επαγγελματικό τους προφίλ προετοιμάζοντας τους/τις finalists για να διεκδικήσουν δυναμικά την επόμενη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Από το 2019, ο Γενικός Κύκλος του ReGeneration, με σύμβουλο προσβασιμότητας την ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”, είναι προσβάσιμος και σε άτομα, με ή χωρίς αναπηρίες, προσφέροντας ισότιμες ευκαιρίες σε όλους και όλες για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Mε την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι finalists θα διεκδικήσουν οργανικές θέσεις αμειβόμενης απασχόλησης σε μια από τις 1600 συνεργαζόμενες εταιρείες του δικτύου του ReGeneration, το οποίο περιλαμβάνει από πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις μέχρι μικρομεσαίες εταιρείες και startups.
Δες όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες στο σύνδεσμο.

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη σημαντικών προσωπικών δεξιοτήτων,την ενίσχυση διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και την γενικότερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, οι finalists θα κληθούν να ολοκληρώσουν 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς συμμετέχοντας σε ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές δράσεις σε επιλεγμένες ΜΚΟ στα πλαίσια του «ReGeneration Volunteerism powered by ethelon».

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Πτυχιούχοι

Απόφοιτοι/ες ελληνικών ή ισοδύναμων αλλοδαπών ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Πανεπιστήμια) ή / και Ι.Ε.Κ. ή / και Κολλεγίων, όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο.

Νέες και Νέοι με ή χωρίς αναπηρίες

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία

Εργασιακή εμπειρία από 0-3 έτη μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές.

Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

το ReGeneration είναι το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και απασχόλησης στην Ελλάδα που θα σου δώσει την ευκαιρία, μέσα από όλα τα στάδιά του, να αναπτυχθείς τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά! 

Συμμετέχοντας στον 14ο Γενικό Κύκλο, και αφού περάσεις με επιτυχία όλα τα στάδια της διαδικασίας αξιολόγησης*, θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις ένα 4-day virtual soft & business skills training. Πιο συγκεκριμένα, η εντατική εκπαίδευση περιλαμβάνει ομιλίες, panels και workshops από καταξιωμένα στελέχη και εισηγητές πάνω σε εξαιρετικά χρήσιμες θεματικές όπως CV & LinkedIn Building, Business Acumen, Career Management, Personal Branding, Job-Interview Tips, etc. Σκοπός του 4-day training είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν ικανότητες, δεξιότητες και γνώσεις με στόχο την ομαλή σύνδεση τους με το κοινωνικό περιβάλλον αλλά και την δυναμική ένταξη τους στην αγορά εργασίας. 

Κατά τη διάρκεια της σύγχρονης εκπαίδευσης, θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε mentoring sessions από ανώτερα και ανώτατα στελέχη της αγοράς, σε συνεργασία με το Job-Pairs, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος τομέων ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασύγχρονη εκπαίδευση σε συνεργασία με το LinkedIn Learning, με ένα “Soft Skills Learning Path”, ειδικά σχεδιασμένο από το ReGeneration, σε πυλώνες όπως Growth Mindset, Project Management, Creativity, Presentation Skills & Pitching your idea, Self-Awareness & AQ και Adaptability. Παράλληλα, θα έχεις πρόσβαση σε περισσότερα από 9.500 μαθήματα μέσω της πλατφόρμας του LinkedIn Learning που θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το προφίλ σου.
 

Tέλος, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά έμπειρους επαγγελματίες, να σου λύσουν απορίες και να σε προετοιμάσουν καλύτερα για την επαγγελματική σου ζωή, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα mentoring, σε συνεργασία με το Job-Pairs.

Περισσότερες πληροφορίες για το Job-Pairs μπορείς να βρεις στο σύνδεσμο.

Leave a Reply