Σεμινάρια μάρκετινγκ
Εκπαιδευτικά Νέα Τριτοβάθμια

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαφημιστική ομάδα του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κέρδισε την πρώτη θέση στο φοιτητικό διαγωνισμό Διαφήμισης ανάμεσα σε κορυφαία ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2019 παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της διαφήμισης και του digital marketing στην Ελλάδα και το εξωτερικό στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου Interactive Marketing Conference της IAB Hellas.

Οι ομάδες των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων κλήθηκαν μέσα σε διάστημα μικρότερο από ένα μήνα να συνεργαστούν και να σχεδιάσουν μια διαφημιστική καμπάνια με έμφαση το ψηφιακό περιβάλλον. Η εν λόγω εργασία αφορούσε στην προώθηση του τουρισμού στην Ελλάδα την εποχή του φθινοπώρου και της άνοιξης και ήταν εφάμιλλη αντίστοιχης εργασίας επαγγελματικών προδιαγραφών.

Η παρουσίαση του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και σχόλια. Χαρακτηριστικά, ο Steve Vranakis – νυν Chief Creative Officer της Ελλάδας και πρώην Executive Creative Director της Google, ενσωμάτωσε στο λόγο του θετικά σχόλια για την καμπάνια του τμήματος ΕΜΜΕ.

Leave a Reply