Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τριτοβάθμια

EPICUR: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΑΠΘ στη Συμμαχία για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο EPICUR, ανακοινώνεται η έναρξη των αιτήσεων για τα πιλοτικά μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2021-22, που απευθύνονται στους φοιτητές των οκτώ πανεπιστημίων της Συμμαχίας EPICUR.

Tα προσφερόμενα μαθήματα αφορούν στις θεματικές ενότητες:

  1. Language and Culture 
  2. Liberal Arts and Sciences, και
  3. Entrepreneurship Education

Οι φοιτητές του ΑΠΘ έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μαθήματα που προσφέρονται από τα υπόλοιπα Πανεπιστήμια της Συμμαχίας και όχι αυτά που προσφέρονται από το ΑΠΘ.

Επισημαίνεται ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων γίνεται μέσα από το καινοτόμο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο αναπτύχθηκε από το ΑΠΘ σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καρλσρούης (KIT), στο πλαίσιο του EPICUR. Η διαδικασία γίνεται με χρήση του ιδρυματικού σας λογαριασμού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας EPICUR Virtual Campus Learning Platform.

Αιτήσεις υποβάλλονται από τις 22 Ιουνίου ως τις 13 Ιουλίου 2021. Επισημαίνεται ότι όλα τα απαιτούμενα έγγραφα πρέπει να υποβληθούν στην Αγγλική γλώσσα.
Αναλυτικά οι κατάλογοι των προσφερόμενων μαθημάτων βρίσκονται αναρτημένοι στην ίδια ηλεκτρονική πλατφόρμα ενώ οι οδηγίες υποβολής αίτησης επισυνάπτονται.

Leave a Reply