Τριτοβάθμια

EDUCATION LEADERS AWARDS 2020

Τα φετινά Education Leaders Awards, παρά το αιφνιδιαστικό ξέσπασμα της πανδημίας, συγκέντρωσαν εξαιρετικές υποψηφιότητες από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα και από κάθε περιοχή της χώρας μας, παραμένοντας ακλόνητα στον σκοπό τους που είναι να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλές πρακτικές στην Εκπαίδευση. Έτσι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, σας παρουσιάζουμε τις υποψηφιότητες που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να βρεθούν στο βάθρο των νικητών.

Στο πλαίσιο της τιμητικής βράβευσής του από τα Education Leaders Awards, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκηςκαθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το στοίχημα της χώρα μας είναι πώς να μην χάσουμε το τρένο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Education Leaders Awards είναι η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και π. Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. Την Κριτική Επιτροπή συνθέτουν εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων.

Παρακολουθήστε την ψηφιακή τελετή απονομής βραβείων, Education Leaders Awards 2020 (Μεταδόθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, από την Υβριδική Τηλεόραση του OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι).

Leave a Reply