Ελληνικό Πανεπιστήμιο
Τριτοβάθμια

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ & DIGITAL BUSINESS DAYS 2022

Το 2022 αποτελεί έτος – ορόσημο για το θεσμό των Business Days μιας και διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρονιά! Αξιοσημείωτη η προσφορά των 88 εταιρειών που έχουν συμμετάσχει όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους χιλιάδες νέους και νέες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Από το 2013 έως το 2019, τα Business Days πραγματοποιήθηκαν δια ζώσης: επρόκειτο για εκπαιδευτικές/ενημερωτικές επισκέψεις φοιτητών και αποφοίτων διαφόρων πανεπιστημίων καθώς και νέων επαγγελματιών μέχρι 30 ετών στα κεντρικά γραφεία ή εγκαταστάσεις ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκειά τους, οι συμμετέχουσες εταιρείες παρουσίαζαν τις δραστηριότητες των τμημάτων τους ενώ το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού έδινε χρήσιμες συμβουλές για θέματα όπως το βιογραφικό, τη συνέντευξη, το τι αναζητούν από τις υποψηφίους κτλ.

Το 2020 και το 2021 τα Business Days πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά λόγω της πανδημίας. Η στόχευση παρέμεινε ίδια, απλώς οι παρουσιάσεις γίνονταν μέσω της πλατφόρμας της προτίμησης της κάθε εταιρείας (Zoom, Microsoft Teams κτλ)

Φέτος, οι μισές, περίπου, εταιρείες επέλεξαν τη δια ζώσης μορφή και οι άλλες μισές τη virtual. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία σύνδεσης με τις εταιρείες της αρεσκείας των φοιτητών που σίγουρα δεν πρέπει να χάσουν!

Leave a Reply