Πρακτική άσκηση
Τριτοβάθμια

9ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ PROJECT FUTURE ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Το Project Future είναι το πρωτοποριακό πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, που αξιοποιεί την τεχνογνωσία του ReGeneration, έτσι ώστε να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

Κάθε προσπάθεια οδηγεί πάντα πιο ψηλά. Στην Τράπεζα Πειραιώς υπάρχει εμπιστοσύνη στη νέα γενιά, για αυτό σε συνεργασία με το ReGeneration, στηρίζεται η νεανική επιχειρηματικότητα, στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας.

Ο 9ος κύκλοςτου προγράμματος διεξάγεται online και είναι διαθέσιμος σε όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος επιλέγουν μία από τις παρακάτω εξειδικεύσεις και προετοιμάζονται ώστε να ανοίξουν νέους δρόμους στην αγορά εργασίας, δηλώνοντας συμμετοχή από 17/10/2022 έως 11/11/2022.

DIGITAL MARKETING & ECOMMERCE YOUNG PRACTITIONERS
JAVA SPRING MICROSERVICES ACADEMY
BANKING CONSULTING ACADEMY
CLOUD ENGINEERING ACADEMY
IT RECRUITMENT ACADEMY
TOURISM – FRONT OFFICE CERTIFICATE

Με τη συμμετοχή στο Project Future, υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε 6 πυλώνες εξειδίκευσης για εκπαίδευση ενώ παράλληλα υπάρχει στήριξη στην προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων προκειμένου να αποκτήσουν τις ικανότητες που θα τους οδηγήσουν στη θέση που τους αξίζει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Leave a Reply