Πανεπιστημιακές υποτροφίες
Τριτοβάθμια

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PEPSICO DARE TO DO MORE 2021

Είστε γεμάτοι με λαμπρές ιδέες; Θέλετε να ξεκινήσετε μια καριέρα που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας;

Στο PepsiCo γιορτάζουμε και αγκαλιάζουμε την καινοτομία. Ψάχνουμε για λαμπρούς αποφοίτους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της παγκόσμιας επιχείρησης και των εμβληματικών μας εμπορικών σημάτων. Θέλουμε να βρούμε παθιασμένους ανθρώπους που τολμούν να κάνουν περισσότερα, να ονειρεύονται, να εξερευνούν και να δημιουργούν περισσότερα.

Είναι η ευκαιρία σας να το αποδείξετε. Στην πρόκληση της PepsiCo Dare To Do More, θα σας προσκαλέσουμε να προχωρήσετε σε έναν πιθανό ρόλο στην πρωτοποριακή εταιρεία μας. Όλοι οι φιναλίστ θα πάρουν μια συνέντευξη για μια θέση στο περιζήτητο πρόγραμμα προσλήψεων. Φέτος προσφέρουμε μεταπτυχιακή θέση στην Ελλάδα για τον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Θα συναντήσετε τους ανώτερους διευθυντές, διευθυντές ομάδων και επιχειρηματικούς συνεργάτες μας – μια ευκαιρία δικτύωσης που δε θα βρείτε πουθενά αλλού.

Δεν είναι υπερβολή ν’ αναφερθεί ότι το Dare to Do More Challenge θα μπορούσε να είναι η πύλη σας για έναν καθοριστικό ρόλο για την καριέρα σας.

Απαιτήσεις:
Η πρόκληση είναι ιδανική για εσάς εάν:

• Είστε φοιτητής τελικού έτους, πρόσφατος πτυχιούχος ή επαγγελματίας με μηδενική έως τρία χρόνια εργασιακής εμπειρίας.
• Έχετε διαθεσιμότητα πλήρους απασχόλησης για να λάβετε μέρος στο μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο του 2021.
• Είστε καινοτόμοι, παθιασμένοι και δημιουργικοί.
• Σας αρέσει να αναζητάτε νέες ευκαιρίες και προκλήσεις.
• Έχετε την επιλογή για εργασία στην Ελλάδα.
• Μιλάτε άπταιστα ελληνικά και αγγλικά ομιλητές.

Περισσότερες Πληροφορίες: PEPSICO DARE TO DO MORE

Leave a Reply