Πανεπιστημιακές υποτροφίες
Υποτροφίες

ΔΥΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ FRONT-END-DEVELOPMENT

Με δραστηριοποίηση από το 2013, η Socialinnov είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποτελεί τον κοινωνικό και εκπαιδευτικό βραχίονα του Found.ation και έχει στους πρωταρχικούς της στόχους την υποστήριξη νέων, γυναικών, ανέργων και κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Περισσότερα από 35.000 άτομα έχουν λάβει μέρος σε εκπαιδευτικά προγράμματα της Socialinnov, έχοντας παρακολουθήσει περισσότερες από 4.500 ώρες workshops σε περισσότερα από 100 διαφορετικά αντικείμενα, που αφορούν τόσο βασικές όσο και προχωρημένες ψηφιακές δεξιότητες.

“Το πρόγραμμα του Tech Academy αποτέλεσε για μένα πολύτιμη πηγή γνώσεων και mentoring, ώστε να μπορέσω να υλοποιήσω τις καινοτόμες ιδέες μου στον τομέα της εκπαίδευσης. Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα όχι μόνο με εφοδίασε με θεμελιώδεις τεχνολογικές δεξιότητες αλλά και με τα απαραίτητα marketing skills που θα με βοηθήσουν να προωθήσω τον εαυτό μου επαγγελματικά”
Χριστίνα Ράπτη, απόφοιτη προγράμματος Tech Academy 

“Νιώθω πολύ τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπαιδευτώ σε γλώσσες προγραμματισμού που έχουν άμεση εφαρμογή στην αγορά εργασίας και που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς είχα τη στήριξη μιας ομάδας επαγγελματιών από την αρχή του προγράμματος μέχρι και την εύρεση εργασίας”
Διονύσης  Κατσιγιάννης, απόφοιτος προγράμματος Tech Academy

Σε αυτό το πλαίσιο, η Socialinnov ετοίμασε το δεύτερο κύκλο σπουδών του online upskilling & mentoring προγράμματoς Tech Academy, με κατεύθυνση το Front-End Development. Το πρόγραμμα διατίθεται σε όλους τους συμμετέχοντες δωρεάν.

Τώρα, μπορείς και εσύ να στηρίξεις την καμπάνια της Socialinnov και του Tech Academy στο Give&Fund και να προσφέρεις δύο υποτροφίες συνολικής αξίας 3.700 ευρώ για Front-End Development σε άνεργους νέους, ενισχύοντας τις επαγγελματικές προοπτικές τους.

Με μια μικρή ή μεγάλη δωρεά, μπορείς να προσφέρεις σε δύο νέους που έχουν ανάγκη για εργασία τα digital skills που θα αλλάξουν το εργασιακό τους μέλλον.

Leave a Reply