Πανεπιστημιακές υποτροφίες
Εκπαιδευτικά Νέα Τριτοβάθμια

ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ MINDSPACE PATRAS 2021

Η Επιστημονική Φοιτητική Ομάδα Mindspase Patras διοργανώνει το 1º διαδικτυακό MeetUp Mindspace Patras για το 2021 με θέμα  «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΤΟ»

το οποίο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ την Τρίτη 02 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00-19:45.
Ταυτόχρονα, θα υπάρχει και ζωντανή μετάδοση μέσω του επίσημου YouTube Channel του Mindspace, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το event ακόμα κι όσοι δεν προλάβουν να εξασφαλίσουν μία θέση στον εικονικό χώρο της εκδήλωσης.

Το MeetUp είναι μια πρωτοβουλία του Mindspace με στόχο να εμπνεύσουν νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα και να γευτούν για λίγο ένα κομμάτι από τον κόσμο του επιχειρείν. ερχόμενοι σε επαφή με άτομα που τόλμησαν κι εν τέλει κατάφεραν να κατακτήσουν μια θέση στο χώρο των πετυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων.

Το κεντρικό θέμα της συζήτησης θα είναι: Επιχείρησέ το, και με αυτόν το διφορούμενο τίτλο υπογραμμίζεται ότι για να συσταθεί μια επιχείρηση, πρέπει πρώτα να το τολμήσεις και να ξεκινήσεις!

Προσκεκλημένοι ομιλητές σε αυτό το 1ο MeetUp θα είναι ο κ. Στέλιος Αρχοντάκης, διευθύνοντας σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας “BioCoS”, και ο κ. Χριστόδουλος Βηλαράς, ιδρυτής της εταιρείας “MΩLY”.
BioCoS είναι μια εταιρεία Βιοπληροφορικής και Βιοτεχνολογίας, που συστάθηκε το 2018, και έχει ως αντικείμενο το DNA, τη μοναδική αυτή «αλυσίδα», που αποτελεί πηγή γνώσης και πληροφορίας για ό,τι φυσικό υπάρχει γύρω μας. Η BioCoS αναπτύσσει συστήματα DNA ταυτοποίησης και ιχνηλασιμότητας στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων.

Η εταιρεία MΩLY the mythic antidote, είναι μία ατομική επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2017 με έδρα το Βόλο Μαγνησίας και έχει ως αντικείμενο την επεξεργασία βοτάνων. Πιο συγκεκριμένα, ασχολείται με τη δημιουργία πρωτότυπων μειγμάτων βιολογικών βοτάνων σύμφωνα με αξίες γεύσης και δράσης χωρίς food supplement, χωρίς κινδύνους και για κάθε ηλικία.

Οι ομιλητές θα μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία και θα αποκτήσουν το ρόλο του μέντορα, καθώς θα κατευθύνουν όλους εμάς στο να κάνουμε πράξη τις άγουρες μεν αλλά καινοτόμες δε ιδέες μας!

Μετά τις παρουσιάσεις των δύο προσκεκλημένων, θα ακολουθήσει Networking με τους ίδιους τους ομιλητές και με την ομάδα μας.

Δήλωση συμμετοχής με δωρεάν κράτηση εισιτηρίου στο eventbrite: 

Leave a Reply