πανεπιστημιακά νέα
Τριτοβάθμια

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΛΗ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ STAND UP POODCAST

Η σειρά podcast Ποληιστορίες γιορτάζει για δεύτερη χρονιά και σας προσκαλεί στην εκδήλωση Polistories Stand Up Podcast. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εγκαινιάζει τη σειρά podcast Ποληαφηγήσεις, όπου φιλοξενεί podcasts φοιτητ(ρι)ών.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα stand up podcast, το οποίο θα λάβει χώρα ζωντανά στον φιλόξενο χώρο της Πλατείας Θεάτρου. Θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από τα podcasts φοιτητριών που πήραν μέρος στο Τμήμα Podcasts του 11ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, ενώ στη συνέχεια της βραδιάς θα ακολουθήσει πάρτυ to know us better – γιατί οι ιστορίες φτιάχνονται από ανθρώπους σε ζωντανό χώρο και χρόνο.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε το Δελτίο Τύπου και την αφίσα για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2023 στο Καφέ Πλατεία Θεάτρου (Εθνικής Αμύνης 4).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τo Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Α.Π.Θ.). Τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με την ευγενική υποστήριξη και του Ελληνογερμανικού Ταμείου για το Μέλλον του Γερμανικού Προξενείου Θεσσαλονίκης. 

Webseite: https://polistories.web.auth.gr/

Leave a Reply