Πρακτική άσκηση
Τριτοβάθμια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΄΄U IN THE FUTURE΄΄ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ VIVARTIA

Το U in the future είναι ένα μοναδικό για την ελληνική αγορά πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων, δίνοντας σου την ευκαιρία να ανακαλύψεις και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου και να συνεισφέρεις σε κάτι μεγάλο!

Στην ΔΕΛΤΑ, φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τη δύναμη της καλής διατροφής σε όλα τα επίπεδα, ως κινητήρια δύναμη για την υγεία και την ευημερία των καταναλωτών, της κοινωνίας, των ανθρώπων μας, καθώς και την προστασία του πλανήτη.

Θέλεις μαζί να αναδείξουμε τα οφέλη της καλής διατροφής και να αναπτύξουμε βιώσιμες λύσεις για το μέλλον;

Συμμετέχοντας στο U in the future, θα έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς σε ένα ενθουσιώδες περιβάλλον, που σε ενθαρρύνει να προτείνεις και να καινοτομείς για τους πελάτες, την κοινωνία and make an impact! Θα εργαστείς σε διαφορετικές εταιρείες του ομίλου Vivartia, θα αποκτήσεις εμπειρία σε consulting και θα ανακαλύψεις μέσα από συναρπαστικά projects, αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 24 μήνες. Αμέσως μετά, έχεις τη δυνατότητα για μία θέση εργασίας στην ΔΕΛΤΑ, ή σε μια εταιρία του ομίλου Vivartia.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους/ες 21 έως 24 ετών και έχει διάρκεια 24 μηνών.

Στη διάρκειά του θα έχεις την ευκαιρία να εξελίξεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου και να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα. Δίπλα σου, θα έχεις έμπειρους επαγγελματίες που θα αναγνωρίσουν τα ταλέντα σου και θα σε καθοδηγήσουν σωστά σε όλη την πορεία του προγράμματος.

Στη ΔΕΛΤΑ, φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τη δύναμη της καλής διατροφής σε όλα τα επίπεδα, ως κινητήρια δύναμη για την υγεία και την ευημερία των καταναλωτών, της κοινωνίας, των ανθρώπων μας καθώς και την προστασία του του πλανήτη.

Διευρύνουμε το portfolio μας και εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας. Στόχος μας κάθε καταναλωτής να έχει πρόσβαση σε προιόντα καλής διατροφής.

Requirements

  • Είσαι 21-24 ετών; Ολοκληρώνεις τις σπουδές σου σε ΑΕΙ ή Πολυτεχνικές Σχολές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό;
  • Μιλάς «άπιαστα» Αγγλικά και Ελληνικά;
  • Έχεις όρεξη για πειραματισμό και αναζήτηση;
  • Είσαι digital savvy;

Benefits

  • Make an impact σε ένα δυναμικό και εξωστρεφή όμιλο της χώρας
  • Ανταγωνιστικός μισθός και προνόμια
  • Ευκαιρίες Ανάπτυξης (trainings, coaching, mentoring)
  • Flexible working model
  • Θα αναπτύξεις το δίκτυο σου
  • Δυνατότητα να αναλάβεις μια θέση στον όμιλο, στο τέλος του προγράμματος

Αίτηση Ενδιαφέροντος

Leave a Reply