Επιστήμες Υγείας
Τριτοβάθμια

ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΕΜΙΝΓΚ

Οι επιστήμονες στο BSRC “Alexander Fleming” πραγματοποιούν την έρευνα αιχμής, με στόχο την κατανόηση μοριακών μηχανισμών σύνθετων βιολογικών διαδικασιών στην υγεία και τις ασθένειες.

Δεσμεύονται επίσης να συμβάλλουν στην καινοτομία στην ιατρική, αναπτύσσοντας νέες θεραπευτικές και διαγνωστικές μεθόδους, εστιάζοντας στην ανοσία και τη φλεγμονή, τον καρκίνο και τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες. Για να διατηρήσουν την εστίασή στην κορυφαία έρευνα, προσλαμβάνουν σε όλα τα επίπεδα με μοναδικό κριτήριο την αριστεία και υποστηρίζουν τους ερευνητές παρέχοντας υπερσύγχρονες επιστημονικές υποδομές και ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.

Το FLEMING είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας της Ελλάδας και υποστηρίζεται από την ελληνική κυβέρνηση και από εθνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς επιχορηγήσεις.

Προκηρύχθηκαν θέσεις επιστημόνων στο βιοατρικό κέντρο Αλέξανδρος Φλέμινγκ. Ειδικότερα, οι θέσεις αφορούν:

Πτυχίο Πανεπιστημίου (1 θέση)
1 άτομο στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Στρατηγική Ανάπτυξη Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Ερευνών ‘Αλέξανδρος Φλέμιγκ’»

Deadline : ι 08/01/2021

Επιστήμες Ζωής (4 θέσεις)

1 άτομο στο εργαστήριο του Καθηγητή Γεώργιος Κόλλιας

Deadline : 15/01/2021

1 άτομο στο πλαίσιο του Έργου με τίτλο «Eμβληματική δράση Δρόμοι της μέλισσας: Τοξικότητα Μελισσοφαρμάκων – τρόποι αξιολόγησης, χρόνος αποτοξίνωσης»

Deadline : 08/01/2021

1 άτομο στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο «The role of the global genome organizer factor Satb1 in synaptic homeostasis»

Deadline : 08/01/2021

1 άτομο στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Στρατηγική Ανάπτυξη Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Ερευνών ‘Αλέξανδρος Φλέμιγκ’»

Deadline : 08/01/2021
Θετικές Επιστήμες (1 θέση)

2 άτομα στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ELIXIR-GR: H Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για Διαχείριση και Ανάλυση Δεδομένων στις Βιοεπιστήμες»

Deadline : 08/01/2020

Leave a Reply