Στο πλαίσιο της προσέγγισης που ακολουθεί η Eurobank με στόχο την άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid-19, η Συντονιστική Επιτροπή του Προγράμματος ομόφωνα αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας υποβολής υποψηφιότητας για το Πρόγραμμα egg Start Up έως τις 4 Μαΐου 2020 και ώρα Ελλάδος 15:00, καθώς και την αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 9 της Προκήρυξης, το οποίο έχει ως εξής:
Οι Επιχειρηματικές Ομάδες οφείλουν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους ηλεκτρονικά, στον διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος, το αργότερο μέχρι τις 4 Μαΐου 2020 και ώρα Ελλάδος 15:00, η οποία θα πρέπει να απαρτίζεται από τα ακόλουθα:
Τονίζεται ότι, όπως έχει προαναφερθεί, θα υπάρξει πλήρης συμβουλευτική στήριξη μέσω των σχετικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών του egg Start Up και εν γένει του Προγράμματος προκειμένου να υλοποιηθεί η διαδικασία σύστασης και εγκατάστασης της τυχόν νέας εταιρείας στην Κτηριακή Υποδομή του egg Start Up και εν γένει του Προγράμματος.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Τα e-Εργαστήρια Ομαδικής Συμβουλευτικής αποτελούν μια καινοτόμο υπηρεσία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης – Δ.ΥΠ.Α. η οποία απευθύνεται σε όλους τους… Read More
Την Δευτέρα, 1η Απριλίου ξεκίνησε το πρώτο "Selection Piscine" στις εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία. H πρώτη ομάδα υποψήφιων φοιτητών… Read More
Η ντοπαμίνη αποτελεί ένα νευροδιαβιβαστή που παράγεται στον εγκέφαλο και χρησιμεύει ως χημικός αγγελιαφόρος, διευκολύνοντας την επικοινωνία μεταξύ των νευρικών… Read More
Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο λειτουργίας του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο… Read More
Mε 73 ανακοινώσεις και 209 συνέδρους θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαρτίου 2024 η συνάντηση για τις αρχαιολογικές εργασίες… Read More
Το EIT Digital Venture Incubation Program είναι η μοναδική δράση υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που για έβδομη χρονιά ενισχύει startups σε αρχικό στάδιο… Read More
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί ότι θα σας παρέχεται καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο.
Read More