Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας μας

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1.    Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου educationews.gr, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη, παρέχοντας αληθείς πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα τους. Επίσης είναι σε θέση να προβαίνουν σε αξιολογήσεις, οι οποίες θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από εγκυρότητα και αξιοπιστία. Εφόσον, ένας χρήστης παρέχει ψευδείς πληροφορίες, τόσο σχετικά με τα στοιχεία ταυτότητας του, καθώς και με αξιολογήσεις, το educationews.gr έχει το δικαίωμα να τον διαγράψει από μέλος.  

2.    Στ’ άρθρα που αναδημοσιεύονται από άλλες πηγές, παραπέμπουν στους αντίστοιχους συνδέσμους (links), ενώ στην περίπτωση που το περιεχόμενο τους κριθεί αναξιόπιστο λόγω ψευδών πληροφοριών, δεν αποτελεί αντικείμενο ευθύνης του educationews.gr.

3.    Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα ν’ αποστείλει κάποιο άρθρο προς δημοσίευση, λαμβάνοντας υπόψην ότι θα πρέπει να μην είναι κακόβουλο (π.χ. υβριστικά σχόλια, ψευδείς πληροφορίες), ενώ για να δημοσιευτεί θα πρέπει πρώτα ν’ εγκριθεί από το αρμόδιο συντακτικό τμήμα.

4.    Η αναδημοσίευση των άρθρων μας είναι επιτρεπτή, με την προϋπόθεση να γίνεται η αντίστοιχη παραπομπή της πηγής, www.educationews.gr.

5.    Ο επισκέπτης του educationews.gr, οφείλει να διαβάσει τους όρους χρήσης, με σκοπό να τηρεί τους κανόνες για τη χρήση των υπηρεσιών του.